search
Dit personage had 'The Big Bang Theory' nooit mogen verlaten
Series / Nieuws

Dit personage had 'The Big Bang Theory' nooit mogen verlaten

Het personage Emily werd, naar de mening van vele fans, veel te vroeg uit de serie geschreven.

In The Big Bang Theory zijn door de jaren heen de nodige personages geïntroduceerd. Vooral de bijrollen zijn vaak maar voor een paar afleveringen. Soms zitten er personages in die starten als bijrol maar uiteindelijk een hoofdrol zouden verdienen.

Een specifiek vertrek dat door velen als een grote misser werd beschouwd, betrof het personage Emily. Raj, oorspronkelijk erg verlegen in de buurt van vrouwen, ontwikkelde zich door de seizoenen heen soms iets op dit vlak en op een gegeven moment werd Emily Sweeney, gespeeld door Laura Spencer, zijn vriendin.

Emily


Emily, een excentrieke dokter, leerde Raj kennen via een datingsite en hun relatie was tamelijk uniek. Haar opvallende rode haar, gevoel voor humor en fascinatie voor lugubere zaken maakten haar een boeiende toevoeging aan de dynamiek van de serie.

In het negende seizoen gingen ze uit elkaar toen Raj liever een relatie wilde met Claire. Nadat dat op een mislukking uitliep, keerde hij weer terug naar Emily. Echter, in het tiende seizoen werd onthuld dat ze definitief uit elkaar waren.

Abrupt afscheid


Het abrupte afscheid van Emily werd met teleurstelling ontvangen door vele fans, die ervan overtuigd waren dat ze goed bij elkaar pasten, ondanks de ups en downs van hun relatie. Emily's aanwezigheid voegde wat diepte toe aan de romantische dynamiek van de serie.

Het verwijderen van Emily uit de serie creëerde weliswaar ruimte voor nieuwe verhaallijnen waarin Raj weer opnieuw op zoek moest naar de liefde, maar veel fans hadden hem juist op dit vlak een verdere ontwikkeling met Emily willen zien doormaken.

Kijk hier naar The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen