search
Setfoto's van 'House of the Dragon' onthullen terugkeer van gevaarlijke wapens uit 'Game of Thrones'

Setfoto's van 'House of the Dragon' onthullen terugkeer van gevaarlijke wapens uit 'Game of Thrones'

Het tweede seizoen van 'House of the Dragon' belooft erg duister te worden.

Nina Beerendonk
Fans van Game of Thrones zullen zich deze gevaarlijke wapens nog wel herinneren. De scorpions, die in de serie gebruikt werden om draken te doden, keren terug in seizoen 2 van House of the Dragon. Dat blijkt uit setfoto's die op social media gedeeld zijn.

Nu er in Westeros een burgeroorlog op het punt staat om te beginnen, zal House of the Dragon de Blacks en de Greens flink tegen elkaar opzetten. Beide partijen zijn bereid om een oorlog voor de IJzeren Troon aan te gaan, waarbij draken uiteraard ook van de partij zullen zijn. En om te winnen, moeten de draken van het andere leger dus neergehaald worden.

Setfoto's


Het account UnBoxPHD plaatste een paar foto's van achter de schermen van House of the Dragon seizoen 2, die inzicht geven in hoe een tak van House Targaryen van plan is de aanval te leiden. De setfoto's onthullen de terugkeer van de scorpion wapens, die Euron Greyjoy gebruikte om een van de draken van Daenerys Targaryen in Game of Thrones te doden.

Bekijk de foto's hier. Aangezien er in deze oorlog zoveel draken zijn, is het logisch dat de wapens hier aan het werk worden gezet. Zelfs al speelt de serie zich meer dan een eeuw voor de geboorte van Daenerys en haar draken af.

Draken onbetrouwbaar


Het eerste seizoen van House of the Dragon was al behoorlijk donker, maar in het tweede seizoen wordt de serie alleen nog maar donkerder. Er is geen weg meer terug voor de Blacks en de Greens na het einde van seizoen 1. Nu Lucerys Velaryon dood is door toedoen van Aemond Targaryen, heeft Rhaenyra geen reden om zich in te houden.Nu hij Lucerys onbedoeld heeft vermoord, realiseert Aemond zich eindelijk dat hij geen echte controle heeft over het monster waarvoor hij zijn neven vervreemdde. Afhankelijk van wat hij zijn bondgenoten vertelt over de tragische aanval, weten de Greens misschien wel heel goed dat draken onbetrouwbare en ongebonden wezens zijn.

Leger van draken


Dat zou een verklaring kunnen zijn waarom ze scorpions gebruiken. Tot overmaat van ramp is Daemon al op zoek naar nieuwe manieren om nog meer draken te verzamelen in seizoen 2 van House of the Dragon. Als drie draken het grootste deel van Westeros zouden kunnen veroveren, zou een leger van hen niet te stoppen zijn. Bekijk House of the Dragon op HBO Max.Aanbevolen artikelen