search

Ons nieuws van zondag 30 juli 2023

De fabelachtige vermogens van de 'Friends'-cast, wie is tegenwoordig de rijkste?
Series / Nieuws

De fabelachtige vermogens van de 'Friends'-cast, wie is tegenwoordig de rijkste?

Wie is nu de rijkste van de 'Friends'-acteurs, zoveel jaar na dato?

Het is alweer bijna 20 jaar geleden dat de hitserie Friends ermee stopte. De serie heeft de acteurs geen windeieren gelegd. Wie is nu de rijkste van de Friends-groep geworden? Wij zetten het, met dank aan CelebrityNetWorth voor je op een rijtje:

Matt LeBlanc


Matt LeBlanc speelde de rol van de naïeve, koppige maar lieve Joey met verve. Met met dank aan deze rol, maar ook door alle kansen die hij hierna kreeg, wordt zijn netto vermogen momenteel geschat op ongeveer $85 miljoen.

Matthew Perry


Matthew Perry's speelde Chandler, het personage met de droge en gevatte humor en hilarische one-liners. Chandler is waarschijnlijk het meest geliefde personage van de serie, en dat heeft Perry behoorlijk wat geld opgeleverd. Zijn netto-vermogen wordt geschat op $120 miljoen.

David Schwimmer


Schwimmer speelde de intelligente en empathische Ross Geller, die niet altijd even eerlijk was. Schwimmers' netto-vermogen wordt geschat op $120 miljoen.

Lisa Kudrow


Lisa Kudrow voegde een flinke dosis eigenaardigheid toe aan de serie door haar rol van de excentrieke Phoebe. Kudrows' vermogen wordt geschat op $130 miljoen.

Bekijk op instagram


Courteney Cox


Courteney Cox speelde de rol van Monica die kracht en veerkracht combineerde met charme en kwetsbaarheid. Cox speelde daarna ook de nodige andere indrukwekkende rollen en haar netto vermogen wordt geschat op $150 miljoen.

Jennifer Aniston


De bekendste actrice van het stel, Jennifer Aniston, gebruikte haar populariteit van Friends verstandig. Haar Rachel Green was de geliefde hoofdpersoon van de sitcom, een verwend meisje uit een welvarende familie die besloot haar eigen weg in de wereld te vinden, los van haar ouders. Na haar rol in Friends bleef Aniston doorgaan met acteren en werd een grote Hollywood-ster. De actrice is momenteel $320 miljoen waard.Kijk de Friends-avonturen terug op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix volledig in de ban van nieuwe serie over de meest beruchte sekteleiders ooit
Series / Nieuws

Netflix volledig in de ban van nieuwe serie over de meest beruchte sekteleiders ooit

'How to Become a Cult Leader' is een zeer interessante documentaire op Netflix.

Na How to Become a Tyrant pakt Netflix nu uit met een nieuwe docuserie How to Become a Cult Leader. Een indrukwekkende documentaire over een paar van de meest beruchte sekteleiders die de wereld gekend heeft.

De serie wordt verteld door Peter Dinklage, bekend van Game of Thrones, en laat verschillende experts aan het woord over sektes uit het verleden. Het gaat hierbij om aanklagers, juridische analisten, maar ook voormalige sekteleden.

Manson Family


In How to Become a Cult Leader worden de Manson Family, Peoples Temple, Buddhafield, Heaven's Gate, Aum Shinrikyo en de Unification Church besproken.

De serie legt op een ironische manier uit wat er nodig is om een sekte te leiden, gebaseerd op deze zes van de beruchtste sektes aller tijden. Elke aflevering richt zich op een andere pseudo-religieuze leider, hun duistere geschiedenis en de basisprincipes van hoe ze hun aanhang hebben gevormd en geleid.

Kijken


Een zeer interessante documentaire die met een vleugje ironie wordt opgediend, kijken dus op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'The Walking Dead'-acteur kreeg doodsbedreigingen van gestoorde fans
Series / Nieuws

Deze 'The Walking Dead'-acteur kreeg doodsbedreigingen van gestoorde fans

Sommige mensen hebben moeite met het onderscheiden van fictie en de werkelijkheid...

The Walking Dead bevat een goede mix aan personages waar je van houdt en personages waar je een gruwelijke hekel aan hebt. Maar bij sommige fans gaan deze gevoelens zo ver dat ze niet alleen de personages haten, maar ook de acteurs die deze hebben geportretteerd.

Sommige acteurs van TWD werden geconfronteerd met deze donkere kant van bekend zijn. Een paar acteurs ontvingen zelfs doodsbedreigingen van fans, die moeite hadden om de acteurs te scheiden van hun personages op het scherm.

Father Gabriel


Seth Gilliam is een van de acteurs die bedreigd werd door fans van de serie. Gilliam staat bekend om zijn rol als Father Gabriel. Zijn personage nam al vroeg in de serie twijfelachtige beslissingen, wat leidde tot een golf van haat en doodsbedreigingen van fans.

Ondanks het feit dat het personage veranderde en de hoofdpersoon Rick steunde, konden sommige fans hem niet vergeven voor zijn eerdere daden. Gilliam deelde zijn ervaring met Entertainment Weekly en sprak zijn verbazing uit over de intensiteit van de reacties van de fans. Hij merkte op dat de bedreigingen voornamelijk afkomstig waren van een jonger publiek dat erg geïnvesteerd was in de serie.

Nog meer doodsbedreigingen


Maar Gilliam was niet de enige. Ook Josh McDermitt, die Eugene speelde, kreeg te maken met onaangename kritiek. Eugene's wisselende loyaliteit in de serie beviel de fans allesbehalve, wat leidde tot een lading aan haatdragende berichten en doodsbedreigingen op sociale media.De situatie werd zo erg dat McDermitt besloot al zijn grote sociale media-accounts te deactiveren. Ten slotte hebben we Keith Brooks, die het personage Dan speelde in de serie. Het personage van Brooks was in seizoen 4 betrokken bij een controversiële scène met Carl (Chandler Riggs), wat leidde tot een golf van haatmail en doodsbedreigingen.

Slechts een acteur


Brooks wees fans erop dat hij slechts een acteur was die een personage uitbeeldde en raadde hen aan zijn andere rollen te bekijken, om te zien dat hij niet het personage is dat hij speelde in The Walking Dead. Gelukkig gaf hij ook aan zich niet veel aan te trekken van de haat. Bekijk The Walking Dead op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sheldon is al lang niet meer de hoofdpersoon in 'Young Sheldon'
Series / Nieuws

Sheldon is al lang niet meer de hoofdpersoon in 'Young Sheldon'

'Young Sheldon' focust al een tijdje niet meer alleen op Sheldon, maar vooral ook op zijn familie.

Hoewel zijn naam in de titel van de serie zit en de eerste seizoenen vooral om hem draaiden, is Sheldon eigenlijk al lang niet meer het hoofdpersonage in Young Sheldon. Missy-actrice Raegan Revord zorgt voor het ultieme bewijs daarvoor.

Jim Parsons weergave van het sociaal onbeholpen genie Sheldon Cooper in The Big Bang Theory werd zo populair dat CBS besloot de franchise uit te breiden. Dit gebeurde via een prequel die de jeugd van het personage in Texas aanpakt.

Los van de originele serie


Meer dan zes jaar na zijn debuut is de familiekomedie in veel opzichten geëvolueerd, waardoor deze nu zo ongeveer losstaat van The Big Bang Theory. Dit betekent dat de spin-off ook zijn oorspronkelijke uitgangspunt is ontgroeid. Revord heeft bevestigd dat Sheldon niet meer het hoofdpersonage van Young Sheldon is.

Naarmate de prequel zich los begon te maken van de originele serie, kwam er steeds meer aandacht voor de rest van de Coopers. Dat bleek goed te zijn voor de serie, omdat de verhalen minder eentonig werden. Dit betekent echter wel dat Sheldon soms een ondersteunende rol moet spelen in verhalen die de rest van zijn familie aangaan.

Ups en downs


Seizoen 6 probeert dit recht te zetten door hem meer te doen te geven, maar het verandert weinig aan het feit dat hij niet langer het centrale personage van Young Sheldon is. Zoals Revord zegt (via Popternative), is de huidige primaire aantrekkingskracht van de serie niet langer de band met de The Big Bang Theory. In plaats daarvan laat het de ups en downs van een gezin zien.Het feit dat Sheldon nu grotendeels van zijn familie gescheiden is, helpt ook niet. Omdat de meeste van zijn verhaallijnen zich afspelen in East Texas Tech, is hij verwijderd van de grotere verhaallijnen in Young Sheldon. Zijn persoonlijke ontwikkeling spreekt nou eenmaal minder mensen aan dan die van zijn familie.

Universelere verhalen


De romance van Mandy en Georgie is misschien wel het beste originele plot dat de prequel heeft bedacht. Missy daarentegen probeert haar eigen identiteit te vinden in een gezin waar ze vaak over het hoofd wordt gezien. Dit alles terwijl George en Mary hun huwelijksproblemen oplossen. Deze verhalen zijn universeler dan Sheldons wetenschappelijke inspanningen op de universiteit.

Bekijk op instagram


Het kan zelfs zo zijn dat de serie doorgaat wanneer Sheldon uit de serie verdwijnt, maar we zien hem in ieder geval nog wel in seizoen 7. Kijk Young Sheldon op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Emily Rudd over haar rol in 'One Piece' op Netflix: "Ik ben geboren voor Nami"
Series / Nieuws

Emily Rudd over haar rol in 'One Piece' op Netflix: "Ik ben geboren voor Nami"

"Luffy de kapitein is, maar Nami is de baas," aldus Rudd

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Emily Rudd, die Nami zal vertolken in Netflix's aankomende live-action adaptatie van de manga One Piece, deelt haar visie op waarom ze perfect gecast is voor de rol.

Navigatie-expert


De actrice beweert "super goed" te zijn in oriëntatie en zegt dat ze "standaard de aangewezen persoon" was die de groep door een nieuwe stad ging leiden.

Rudd is opgegroeid met kamperen. "Niet alleen 'licht' kamperen, maar 'middle-of-nowhere', badkamer is een gat in de grond ergens in het bos'-type kamperen," en ze kon zonder problemen papieren kaarten hanteren.

De ster van One Piece vertelt dat ze altijd degene was die haar familie hielp om plaatsen te vinden waar ze naartoe moesten, ook zegt ze dat ze "geboren was om een navigator te zijn."

Rudd besluit met de gedurfde uitspraak: "Ik ben geboren om Nami te zijn."

Ze zou best eens gelijk kunnen krijgen, omdat veel fans van Eiichiro Oda's oorspronkelijke manga tot nu toe positief hebben gereageerd op Rudd's casting.Slim, beschermend, liefdevol


Rudd praat vol liefde over haar One Piece personage en noemt haar "slim, beschermend en liefdevol."

"Nami is de hersenen van de groep, degene die de jongens onder controle houdt."

Naast haar persoonlijke eigenschappen is Nami een inbreekster die weet "hoe ze mensen kan bedotten."

Geen kapitein, wel de baas


Rudd is het ermee eens dat hoewel Luffy de kapitein is, Nami de echte baas is.

"Nami beheert de financiën en geeft de crew een soort toelage. Eigenlijk is Nami een soort moeder voor de Straw Hat Pirates," aldus Emily Rudd.One Piece, met in de hoofdrollen Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson en Taz Skylar, staat gepland om op 31 augustus 2023 in première te gaan op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Setfoto's van 'House of the Dragon' onthullen terugkeer van gevaarlijke wapens uit 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Setfoto's van 'House of the Dragon' onthullen terugkeer van gevaarlijke wapens uit 'Game of Thrones'

Het tweede seizoen van 'House of the Dragon' belooft erg duister te worden.

Fans van Game of Thrones zullen zich deze gevaarlijke wapens nog wel herinneren. De scorpions, die in de serie gebruikt werden om draken te doden, keren terug in seizoen 2 van House of the Dragon. Dat blijkt uit setfoto's die op social media gedeeld zijn.

Nu er in Westeros een burgeroorlog op het punt staat om te beginnen, zal House of the Dragon de Blacks en de Greens flink tegen elkaar opzetten. Beide partijen zijn bereid om een oorlog voor de IJzeren Troon aan te gaan, waarbij draken uiteraard ook van de partij zullen zijn. En om te winnen, moeten de draken van het andere leger dus neergehaald worden.

Setfoto's


Het account UnBoxPHD plaatste een paar foto's van achter de schermen van House of the Dragon seizoen 2, die inzicht geven in hoe een tak van House Targaryen van plan is de aanval te leiden. De setfoto's onthullen de terugkeer van de scorpion wapens, die Euron Greyjoy gebruikte om een van de draken van Daenerys Targaryen in Game of Thrones te doden.

Bekijk de foto's hier. Aangezien er in deze oorlog zoveel draken zijn, is het logisch dat de wapens hier aan het werk worden gezet. Zelfs al speelt de serie zich meer dan een eeuw voor de geboorte van Daenerys en haar draken af.

Draken onbetrouwbaar


Het eerste seizoen van House of the Dragon was al behoorlijk donker, maar in het tweede seizoen wordt de serie alleen nog maar donkerder. Er is geen weg meer terug voor de Blacks en de Greens na het einde van seizoen 1. Nu Lucerys Velaryon dood is door toedoen van Aemond Targaryen, heeft Rhaenyra geen reden om zich in te houden.Nu hij Lucerys onbedoeld heeft vermoord, realiseert Aemond zich eindelijk dat hij geen echte controle heeft over het monster waarvoor hij zijn neven vervreemdde. Afhankelijk van wat hij zijn bondgenoten vertelt over de tragische aanval, weten de Greens misschien wel heel goed dat draken onbetrouwbare en ongebonden wezens zijn.

Leger van draken


Dat zou een verklaring kunnen zijn waarom ze scorpions gebruiken. Tot overmaat van ramp is Daemon al op zoek naar nieuwe manieren om nog meer draken te verzamelen in seizoen 2 van House of the Dragon. Als drie draken het grootste deel van Westeros zouden kunnen veroveren, zou een leger van hen niet te stoppen zijn. Bekijk House of the Dragon op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende dramaserie stuitert direct Netflix top 10 binnen
Series / Nieuws

Spannende dramaserie stuitert direct Netflix top 10 binnen

De Turkse dramaserie 'Terzi' behoort tot de tien best bekeken series op Netflix.

Sinds 28 juli is het tweede seizoen van de Turkse dramaserie Terzi te zien op Netflix. De Engelstalige naam van de serie is The Tailor. In haar eerste dagen op Netflix wordt de serie uitstekend bekeken en is gelijk in de top 10 van de meest bekeken series van de streamingdienst beland.

De serie volgt de talentvolle 'Terzi' kleermaker Peyami die een trouwjurk maakt voor de aanstaande bruid van zijn schimmige vriend Dimitri. Ook draagt Peyami de zorg voor zijn verstandelijk beperkte vader Mustafa.

Plot seizoen 2


In dit tweede seizoen wordt Peyami's vriendschap met Dimitri verder op de proef gesteld, terwijl Esvet meer tijd doorbrengt met Mustafa en een nieuwe vrouw zijn leven betreedt.

Het tweede seizoen is nog niet het einde van de serie. Er is inmiddels ook al een derde seizoen opgenomen en gezien het succes zal ook dit derde seizoen ongetwijfeld ook op Netflix verschijnen.

Kijk de serie op
Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De waarheid achter de visioenen van Ciri in 'The Witcher' seizoen 3
Series / Nieuws

De waarheid achter de visioenen van Ciri in 'The Witcher' seizoen 3

In seizoen 3 van 'The Witcher' heeft Ciri een aantal visioenen, maar wie zijn de mensen die ze hierin ziet?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ciri's woestijnvisioenen in aflevering 7 van The Witcher seizoen 3 maakten deel uit van een belangrijk moment in het verhaal van het personage. De visioenen hebben een grote invloed op de keuze die Ciri maakt op het einde van het seizoen, maar wat betekenen ze precies?

The Witcher seizoen 3, deel 2 begon met de staatsgreep van Thanedd, waarin Vilgefortz vocht tegen Geralt. Terwijl de Witcher met de tovenaar vocht om zijn Child of Destiny te beschermen, ging Ciri per ongeluk een portaal in de Tor Lara-toren binnen en werd ze naar de Korath-woestijn gestuurd.

Falka


Aflevering 7 speelde met de grens tussen wat echt is en wat er in Ciri's hoofd zit. Ciri had interactie met een visioen van Falka, een prinses uit het verleden. Dit visioen imiteerde Calanthe en Pavetta, terwijl ze probeerde Cirila's geest te breken. Die visioenen vormden de basis voor haar belangrijke beslissing om afstand te doen van haar krachten aan het einde van seizoen 3.

Ciri's visioen van haar grootmoeder Calanthe sluit aan bij het oorspronkelijke verhaal van de leeuwenwelp van Cintra, dat het publiek zag in seizoen 1. Hoewel Ciri wist dat dit niet de echte Calanthe was, die stierf toen Cintra viel, werd ze nog steeds beïnvloed door dit visioen van haar grootmoeder. Eigenlijk was dit een visioen van Falka, die Ciri's verlangen naar macht en wraak op mensen wilde aanwakkeren.

Calanthe


Dit is de reden dat Calanthe zich afvraagt waarom Ciri zich blijft verstoppen, terwijl iedereen haar probeert te vangen om haar krachten voor hun eigen doeleinden te gebruiken. Calanthe herinnerde zich hoe ze, toen Cintra viel, op eigen kracht naar buiten ging. Ciri blijft zich daarentegen verstoppen en vertrouwt op anderen om te overleven.Het is interessant dat Ciri Calanthe confronteerde met het feit dat ze elfen of halfelfen zoals Ciri doodde, wat de spanningen tussen mensen en elfen op het vasteland alleen maar verhoogde. Die interacties tussen Ciri en "Calanthe" speelden in het voordeel van de mysterieuze aanwezigheid van Falka, die wilde dat Ciri haar krachten zou gebruiken tegen de koninkrijken van mensen.

Pavetta


Eerder in de aflevering zagen we Ciri's interactie met een visioen van haar moeder, Pavetta. Pavetta van Cintra stierf in de oceaan toen Ciri nog heel jong was. Om Ciri's geest te breken, beschuldigde dit visioen van Pavetta haar ervan een last te zijn voor degenen die om haar geven. Ciri's visioen van Pavetta confronteerde haar met hoe Geralt en Yennefer nu in gevaar zijn omdat ze haar moeten beschermen.

Bekijk op instagram


Dit sluit aan bij Ciri's visioenen van Jaskier, Yennefer en Geralt die allemaal sterven. Ciri staat hierdoor voor een belangrijke keuze: haar krachten omarmen en terugvechten, of afstand doen van haar krachten en wegblijven van Geralt en Yennefer. Ciri koos voor de tweede optie, wat een opzet is voor haar reis met de Rats. Bekijk The Witcher op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Niet 'Ted Lasso' maar 'Trying' is de beste feel-good serie van Apple TV+
Series / Featured

Niet 'Ted Lasso' maar 'Trying' is de beste feel-good serie van Apple TV+

'Trying' weet op meesterlijke wijze het komische en hartverwarmende te combineren

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Toen Ted Lasso tijdens de lockdown uitkwam was het de ultieme feel-good show. Maar rond dezelfde tijd verscheen er nóg een show online, die net zo de moeite waard is: Trying.

Overschaduwd


Apple TV+ heeft tijdens de pandemie indruk gemaakt met een catalogus vol sterren en heeft zichzelf gevestigd als een thuisbasis voor prestigieuze tv-programma's.

The Morning Show, Severance en het recente The Crowded Room zijn allemaal dramaserie's die veel lof hebben ontvangen, terwijl de uitgebreide komedie-line-up vrijwel volledig werd overschaduwd door het grote succes van Ted Lasso.

Verborgen feel-good parel


Trying ging eigenlijk drie maanden voor Ted Lasso in première op Apple TV+ en heeft tot nu toe evenveel seizoenen gelopen.

De serie draait om Nikki (gespeeld door Esther Smith) en Jason (gespeeld door Rafe Spall), een koppel in de dertig dat probeert een baby te krijgen.

De focus verschuift al snel van het letterlijke "proberen" naar het adoptieproces, ondersteund door hun hilarische vrienden en familieleden.Interne strijd


Net als Ted Lasso's eerste seizoen integreert Trying drama op een natuurlijke manier in het verhaal, waardoor de personages een opbeurende geest en humor kunnen belichamen.

De serie schuwt de interne strijd niet die dit proces met zich meebrengt, maar eindigt elke aflevering met een feel-good boodschap van liefde, steun en vergeving.

Het adoptieproces biedt ook een perfecte setting voor situatiekomedie, en de legendarische Imelda Staunton (The Crown) schittert als de counselor die Nikki en Jason begeleidt.

Trying weet op meesterlijke wijze het komische en hartverwarmende te combineren zonder de enorme inzet en de emotionele impact van het adoptieproces te bagatelliseren.

Bekijk op instagram


Grappig en ontroerend


Elke nieuwe seizoen biedt nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen in het adoptieproces van Nikki en Jason, en dit zorgt ervoor dat de serie fris blijft en zich kan ontwikkelen.

Trying behoudt zijn spanning en authenticiteit door de uitdagingen van adoptie op de voorgrond te houden.

Hierdoor blijft het een komedie die zowel grappig als ontroerend is, en die de kijkers laat geloven in het goede in de wereld.

Stream de eerste drie seizoenen van Trying nu op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' 5 is Mike een heel sterk seizoen verschuldigd: kan dit seizoen 4 goedmaken?
Series / Nieuws

'Stranger Things' 5 is Mike een heel sterk seizoen verschuldigd: kan dit seizoen 4 goedmaken?

Seizoen 5 moet Mike en Will op een speciale manier samenbrengen om Mike in een goed daglicht te zetten.

Mike werd helemaal overschaduwd in Stranger Things seizoen 4 en hij was ook helemaal niet zichzelf. Kan seizoen 5 dit allemaal goedmaken en Mike weer de leider maken om de groep te verenigen?

Mike heeft vanaf seizoen 1 als leider in het middelpunt gestaan van de vriendengroep, maar dit is in seizoen 4 helemaal weggevallen. In seizoen 4 werd Mike namelijk redelijk slecht afgebeeld, terwijl hij eerst altijd klaar stond voor iedereen.

Mike als leider


Er is een grote kans dat seizoen 5 gaat focussen op Will, aangezien hij op een speciale manier verbonden is met de Upside Down. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat Mike de groep aanmoedigt om zijn beste vriend te redden van Vecna.Seizoen 5 zou dus ongeveer hetzelfde kunnen doen als seizoen 1 toen Mike iedereen overtuigde om El te redden van Dr. Martin Brenner. In seizoen 5 is het dan echter niet El, maar Will die hulp nodig heeft.

Mike verdient een sterk laatste seizoen


De acties van Mike kunnen zo ook hun vriendschap bepalen en de speciale connectie die ze samen hebben versterken. Bovendien verdient Mike een sterk laatste seizoen en het zou oneerlijk zijn om hem ineens te laten vallen.

Bekijk hieronder de aankondiging van de nieuwe cast van seizoen 5 en stream Stranger Things op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twee cruciale en verborgen 'Secret Invasion' details die het vervolg van de MCU sturen
Series / Nieuws

Twee cruciale en verborgen 'Secret Invasion' details die het vervolg van de MCU sturen

Laten we snel alles over Secret Invasion vergeten, behalve deze hints naar andere MCU projecten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is redelijk veilig om te zeggen dat Secret Invasion één van de slechtste Marvel-series is. De plank werd helemaal misgeslagen, maar toch zitten er wel hele belangrijke dingen in voor het vervolg van de MCU.

Marvel staat bekend om in een serie of in een post-credit scène te hinten naar een nieuw en opkomend project. Ook in Secret Invasion zitten dit soort details.

Hintende details


Regisseur Ali Selim kreeg twee verzoeken te horen voor Secret Invasion en verder heeft Marvel zich niet echt bemoeid met de serie. Selim kreeg dus ook geen enkele beperking.

Het was de bedoeling dat Secret Invasion de nieuwe serie The Marvels opzet en de aankomende Amor Wars-film met Don Cheadle.

Twee gebeurtenissen


Om dit goed op te zetten zou het handig zijn als de benen van James ‘Rhodey’ Rhodes (Cheadle) niet meer werkten. Daarnaast kreeg Selim "te horen dat Fury omhoog moet. Dat was het".

Bekijk hieronder de trailer en stream Secret Invasion op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Better Call Saul'-ster over verwijderde scène in de finale: was dit de juiste keuze?
Series / Nieuws

'Better Call Saul'-ster over verwijderde scène in de finale: was dit de juiste keuze?

Hoewel ze het graag anders had willen zien, is Rhea Seehorn het wel eens met de uiteindelijke beslissing.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kijkers hebben lang over de finale van Better Call Saul gedebatteerd. Dat gebeurt wel vaker, maar dit keer gaat het over een scène die helemaal niet in de aflevering zat. Waarom is deze geknipt?

Better Call Saul-ster Rhea Seehorn heeft bevestigd dat een belangrijke scène uit de finale gehaald is, terwijl deze wel al gefilmd was.

De scène


Het debat gaat over het bezoek van Kim Wexler (Rhea Seehorn) aan Jimmy McGill (Bob Odenkirk) in de gevangenis. Net voor hun afscheid doet Jimmy zijn iconische vingergeweren.

In de serie kijkt Kim hem alleen aan, maar er is een scène gefilmd waarin ze het gebaar beantwoordt. Seehorn legde uit dat ze het jammer vond dat dit shot verwijderd is, maar dat ze wel vindt dat het de beste beslissing was.

De juiste beslissing


Als Kim het gebaar zou beantwoorden, lijkt het alsof ze weer in het spel zit. De bedoeling van deze scène is echter dat ze laat weten dat ze er altijd zal zijn voor Jimmy. Uiteindelijk zag ook Seehorn in dat dit de "juiste beslissing" was.

Bekijk hieronder de trailer en stream Better Call Saul op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ zet deze week 5 nieuwe afleveringen online, van o.a. het spraakmakende 'The Bear'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 5 nieuwe afleveringen online, van o.a. het spraakmakende 'The Bear'

Waar de ene grote serie ophoudt, beginnen deze week weer een aantal andere op Disney+.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Futurama (seizoen 11 - aflevering 2)Verschijnt op: 31 juli
Genre: Animatie / Avontuur / Komedie
Kijk op: Disney+

Synopsis: Philip J. Fry is een pizzabezorger die per ongeluk in 1999 ingevroren raakt en een millennium later op nieuwjaarsdag 2999 wordt ontdooid.

Mayans M.C. (seizoen 5 - aflevering 7)Verschijnt op: 2 augustus
Genre: Criminaliteit / Drama / Thriller
Kijk op: Disney+

Synopsis: Ezekiel 'EZ' Reyes is een nieuw lid van Mayans M.C. die een nieuw leven moet opbouwen in een stad waar hij ooit de talentvolle jongen was met de Amerikaanse Droom binnen handbereik.

The Bear (seizoen 2)Verschijnt op: 2 augustus
Genre: Komedie / Drama
Kijk op: Disney+

Synopsis: De jonge chef-kok Carmy komt terug naar Chicago om zijn broodjeszaak te runnen. Terwijl hij probeert om de zaak en zichzelf te veranderen, werkt hij samen met een team van rouwdouwers die hij uiteindelijk als familie gaat beschouwen.

Overige series nieuw op Disney+Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

30 juli: Bleach: Thousand-Year Blood War (seizoen 2 - aflevering 4) - Animatie / Actie / Avontuur - De vrede raakt plots verstoord als alarmbellen door de Soul Society heen luiden. De bewoners verdwijnen zonder enig spoor en niemand weet wie hierachter zit.

31 juli: Synduality Noir (seizoen 1 - aflevering 4) - Animatie / Actie - Avontuur - We schrijven het jaar 2242. Kanata wil een Drifter worden. Hij ontmoet Noir, een defecte Magus zonder herinneringen. Omdat Noir uitblinkt in het vechten tegen de Enders, kiest Kanata haar als partner en ontdekt hij wat ervoor nodig is om een Drifter te worden
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ragnarok' finale komt eraan: volgt de plot de mythologie of komt er een twist?
Series / Nieuws

'Ragnarok' finale komt eraan: volgt de plot de mythologie of komt er een twist?

Op 24 augustus is het zover en bij deze alvast een korte vooruitblik.

Het slotseizoen van de Noorse fantasy-hitserie Ragnarok is binnen een maand te zien op Netflix. Eerder gaf Netflix al foto's vrij, maar tot op heden is er nog geen trailer online gezet.

Dat de eindstrijd gaat losbarsten staat vast. Gelet op de Noorse mythologie waarop de serie geïnspireerd is volgen hieronder wat mogelijkheden voor het einde van het verhaal.

Volgens de mythes?


Eerder zagen we dat Laurits (Jonas Strand Gravli), oftewel Loki, een slang ter wereld heeft gebracht. Weliswaar werd dit als lintworm gediagnosticeerd, maar de parallel met Loki's kind, de reuzenslang Jörmungandr, is overduidelijk. Jörmungandr is een vijand van Thor in de mythes, het is dus mogelijk dat de slang een geduchte tegenstander van Magne (David Storkston) zal worden.

In seizoen 2 zagen we verder dat Saxa (Theresa Frostad Eggesbø) is overgelopen van de Jutuls naar Magne. Ook zijn Saxa en Magne met elkaar naar bed geweest. Dit doet denken aan het verhaal van Thor en de reuzin Járnsaxa. In de mythologie krijgen deze twee een kind genaamd Magni dat deelneemt aan de eindstrijd. Het zou kunnen dat de makers dit in seizoen 3 willen verwerken waardoor we in de serie straks Magne als vader zullen zien.

Eerdere hints


Wat we wel weten is dat de Jutuls het zonder Vidar (Gísli Örn Garðarsson) moeten stellen, maar Ran (Synnøve Macody Lund) en Fjor (Herman Tømmeraas) zijn helemaal klaar voor het gevecht tegen Magne. Deze heeft echter Mjölnir inmiddels opnieuw gesmeed en op de eerdere foto's zagen we Ran en Fjor knielen voor Magne. De trailer zal ongetwijfeld meer hints tonen voor het epische slot van start gaat.

Vanaf 24 augustus is het derde seizoen van Ragnarok te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer kunnen we eindelijk de epische 'Band of Brothers'-opvolger en absolute seriehit van 2023 'Masters of the Air' zien?
Series / Nieuws

Wanneer kunnen we eindelijk de epische 'Band of Brothers'-opvolger en absolute seriehit van 2023 'Masters of the Air' zien?

Het lange wachten op 'Masters of the Air' is nog altijd niet voorbij.

Masters of the Air zou in eerste instantie in de afgelopen lente debuteren op Apple TV+. De langverwachte opvolger van Band of Brothers en The Pacific wordt geproduceerd door niemand minder dan Tom Hanks en Steven Spielberg. De verwachtingen voor deze nieuwe serie lijken, hoe langer het duurt, alleen maar hoger en hoger te worden.

De serie gaat over de 'Easy Company', een divisie binnen de luchtmacht van het Amerikaanse leger, die in de tweede helft van WO2 een grote rol speelde in de oorlog. De serie zal ons het verhaal laten zien van de dappere geallieerde vliegeniers die in de lucht vochten tegen de Duitsers.

Wanneer dan toch?


De verwachting was in eerste instantie toch echt dat de serie nog dit voorjaar te bekijken zou zijn. Helaas is dit niet het geval. Vanuit Apple TV+ wordt aangegeven dat de serie nog altijd voor 2023 op de rol staat. We hebben echter nog geen enkele aanwijzing dat de serie binnenkort verschijnt en vrezen dus dat we tot diep in de herfst zullen moeten wachten.

Op IMDb wordt aangegeven dat de serie op 2 november 2023 zou starten, maar dit hebben we verder nergens kunnen verifiëren.

Het blijft stil


Het is dus nog altijd verrassend stil rond de serie. Geen duidelijke startdatum, geen beelden en geen trailers. Hopelijk kunnen we jullie eerdaags meer nieuws brengen! We houden je hier op Serietotaal uiteraard op de hoogte!Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen post-credit scènes in 'Secret Invasion': Dit is de verrassende reden achter het ontbreken
Series / Nieuws

Geen post-credit scènes in 'Secret Invasion': Dit is de verrassende reden achter het ontbreken

Veel fans weten immers dat de post-credit vaste prik bij Marvel is.

Na weer een nieuw hoofdstuk in de Marvel-catalogus te hebben afgesloten stromen de reacties over Secret Invasion bij Disney binnen. Eén daarvan is over het ontbreken van de bekende 'post-credit' scènes.

Het is bij Marvel-producties eerder regel dan uitzondering dat er na elke serie of film nog een scène komt die meer informatie geeft over de verhaallijnen of de kijkers weet te enthousiasmeren voor een volgend hoofdstuk.

Misschien nu echt een definitief einde?


In de serie Secret Invasion moest Nick Fury (Samuel L. Jackson) de samenwerking met een aantal bondgenoten aangaan om een naderende invasie van Skrulls tegen te gaan. Regisseur Ali Selim gokt dat het er voor Fury nu echt op zit. Hij vertelt:

"Ik weet niet precies wat ze [Marvel] van plan zijn met de serie. Ik weet wel wat ze aan het afronden zijn, namelijk Nick Fury's interne worsteling met ouder worden en zijn doel in het leven, waarvan ik denk dat het mooi afgerond is. Ik denk niet dat een post-credit zou helpen."

Gemengde reacties


De serie is niet bij iedereen goed ontvangen. Regisseur Selim reageerde al eerder op alle kritiek. Hoewel Jackson en actrice Olivia Colman hun rol goed speelden, vonden mensen de serie vooral traag en weinig spectaculair.Kijk alle afleveringen van Secret Invasion op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ahsoka' geheimhoudingsplicht maakt opnames vreemd, zegt ster Rosario Dawson
Series / Nieuws

'Ahsoka' geheimhoudingsplicht maakt opnames vreemd, zegt ster Rosario Dawson

Er was blijkbaar zo'n strenge geheimhoudingsplicht dat het een tikkeltje ongemakkelijk werd.

Het langverwachte eerste seizoen van Disney's Ahsoka gaat bijna in première. Hoofdrolspeelster Rosario Dawson heeft in een interview laten weten dat de opnames allesbehalve toegankelijk waren.

Ondanks dat Dawson een sleutelrol vervult in de serie, werd haar nauwelijks meer meegegeven dan strikt noodzakelijk was. Ze vertelt dat ze niet volledig werd geïnformeerd daar de makers zo veel mogelijk geheim wilden houden.

Bekende makers


Dawson vertelt: "Ik heb ook nog niks van Ahsoka gezien, maar dat verbaast me ook niet." "Het was een vreemd project om deel van uit te maken, omdat het zo groot is, dus ze hebben een houding van 'Zie niks, zeg niks'."

In de nieuwe serie Ahsoka kruipt Dawson weer in de rol van de titelheld die ze in The Mandalorian ook al speelde. De makers van die serie, Jon Favreau en Dave Feloni, zullen ook verantwoordelijk zijn voor het maken van Ahsoka.

Verbond van heldinnen


Het nieuwe Ahsoka draait om Sabine Wren, Hera Syndulla en Ahsoka Tano die een machtig trio van heldinnen vormen. Ze zijn op missie om generaal Thrawn te vinden en de lang verloren Ezra Bridger te redden.Kijk vanaf 23 augustus naar de nieuwe serie Ahsoka op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onthulling Marvel: fan-favoriet personage te zien op 'Loki' seizoen 2 poster
Series / Posters

Onthulling Marvel: fan-favoriet personage te zien op 'Loki' seizoen 2 poster

Marvel heeft op Twitter de nieuwste poster voor 'Loki' onthuld inclusief een oude bekende.

In oktober begint het nieuwe seizoen van Loki en de marketing-campagne is langzaam maar zeker gestart. De nieuwste poster laat een aantal hints vallen met betrekking tot hetgeen we kunnen verwachten.

Zo is niemand minder dan Miss Minutes op de poster te zien, de mascotte van de Time Variance Authority (TVA). We kunnen dus uitkijken naar een weerzien met dit populaire personage.

Pratend zakhorloge


Miss Minutes (Tara Strong) is een pratend zakhorloge en heeft een zuidelijk accent. In het eerste seizoen legde Miss Minutes aan Loki (Tom Hiddleston) uit hoe de TVA in elkaar steekt.Aftellen is begonnen


Tevens zien we verschillende versies van Loki die allemaal letterlijk op Miss Minutes rondrennen. We mogen er met andere woorden van uitgaan dat Loki's rol binnen de Multiverse Saga niet los te zien valt van de TVA. Het bijschrift op Twitter luidt: "Het aftellen begint". Op de Marvel-website wordt duidelijk dat we nog 100.000 minuten moeten wachten op het nieuwste seizoen.

Strong bevestigde aan The Hollywood Reporter dat we de mascotte inderdaad gaan terugzien. Strong: "Ik mag bevestigen dat Miss Minutes terugkomt". Strong mocht echter geen nadere details verklappen over haar rol aangezien Disney de plot tot zover geheimhoudt. Tot aan het verschijnen van de officiële trailer zullen de kijkers het voor nu hier even mee moeten doen.

Seizoen 2 van Loki is vanaf 6 oktober te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video's nieuwste komedie scoort ijzersterk op Rotten Tomatoes: publiek en critici enthousiast
Series / Nieuws

Prime Video's nieuwste komedie scoort ijzersterk op Rotten Tomatoes: publiek en critici enthousiast

De verwachtingen zijn meer dan waargemaakt, critici en publiek zijn laaiend enthousiast.

Het nieuwste seizoen van het populaire Good Omens blijkt in alle opzichten een hemels genoegen. Na de première op 28 juli staan er inmiddels meer dan 500 kijkersbeoordelingen en 38 recensies online.

De kijkers geven op het moment van schrijven maar liefst 99% en de score van de recensenten laat 87% zien. Het originele verhaal van de hand van schrijver Neil Gaiman is een succes gebleken.

Hemelse schoenen


Martin Sheen en David Tennant worden geprezen om hun acteerwerk. "Sheen en Tennant genieten er duidelijk van om weer in hun hemelse schoenen te stappen," aldus SciFiNow. Daarnaast is de toon en de vrolijke sfeer uit het eerste seizoen helemaal terug. "'Good Omens' heeft voortgeborduurd op het beste uit seizoen 1 en het zelfs beter gemaakt," vindt Digital Spy.

Het wachten waard


Ook de fans zijn zeer te spreken over het nieuwste seizoen. De consensus is dat Good Omens het wachten meer dan waard is geweest. De humor en warmte worden meermaals genoemd, evenals de stijl van de serie zelf. Eddy E geeft aan: "De serie heeft de humor van Pratchett behouden, maar je ziet Neils schrijverschap hier duidelijk terug. Het lijkt geschreven als het tweede deel van een trilogie, maar het einde werkt ook als Amazon de serie niet vernieuwt". Prime Video heeft met Good Omens duidelijk een succes te pakken.

Good Omens is op Prime Video te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe is het tegenwoordig toch met Calista Flockhart, de mooie advocate 'Ally McBeal'?
Series / Featured

Hoe is het tegenwoordig toch met Calista Flockhart, de mooie advocate 'Ally McBeal'?

Calista Flockhart speelde van 1997 tot en met 2002 de rol van 'Ally McBeal'.

De serie Ally McBeal, die werd uitgezonden van 1997 tot 2002, was een enorme hit. De serie was vernoemd naar haar hoofdpersoon, Ally McBeal, die met verve werd gespeeld door actrice Calista Flockhart. Wie is zij en hoe is het tegenwoordig met haar?

In de serie Ally McBeal volgden we het leven van een briljante maar soms neurotische advocate. De serie werd geroemd om zijn unieke mix van komedie, drama en fantasie-elementen. Het opvallende kenmerk van de serie was de levendige verbeelding van McBeal die vaak tot uiting kwam in de vorm van muzikale en surrealistische scènes. Deze kenmerkende stijl leverde de serie verschillende prijzen op, waaronder vier Golden Globes.

Calista Flockhart


Calista Flockhart, geboren op 11 november 1964 in Freeport, Illinois in de Verenigde Staten, begon haar acteercarrière in het theater voordat ze zich op televisie en film richtte. Ze haar veelzijdigheid als actrice bewezen door ook in verschillende films te verschijnen, zoals A Midsummer Night's Dream en The Birdcage. Ze is ook stemactrice geweest voor Supergirl in de animatieserie Justice League.De laatste jaren lijkt ze wat meer naar de achtergrond verdwenen te zijn, in tegenstelling tot haar partner.

Harrison Ford


Flockhart heeft een nogal beroemde partner. In 2010 trad ze in het huwelijk met acteur Harrison Ford, met wie ze een geadopteerde zoon heeft. Het paar heeft een sterk en stabiel huwelijk, dat vaak als zeldzaam wordt beschouwd in de turbulente wereld van Hollywood.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.