search
De fabelachtige vermogens van de 'Friends'-cast, wie is tegenwoordig de rijkste?
Series / Nieuws

De fabelachtige vermogens van de 'Friends'-cast, wie is tegenwoordig de rijkste?

Wie is nu de rijkste van de 'Friends'-acteurs, zoveel jaar na dato?

Het is alweer bijna 20 jaar geleden dat de hitserie Friends ermee stopte. De serie heeft de acteurs geen windeieren gelegd. Wie is nu de rijkste van de Friends-groep geworden? Wij zetten het, met dank aan CelebrityNetWorth voor je op een rijtje:

Matt LeBlanc


Matt LeBlanc speelde de rol van de naïeve, koppige maar lieve Joey met verve. Met met dank aan deze rol, maar ook door alle kansen die hij hierna kreeg, wordt zijn netto vermogen momenteel geschat op ongeveer $85 miljoen.

Matthew Perry


Matthew Perry's speelde Chandler, het personage met de droge en gevatte humor en hilarische one-liners. Chandler is waarschijnlijk het meest geliefde personage van de serie, en dat heeft Perry behoorlijk wat geld opgeleverd. Zijn netto-vermogen wordt geschat op $120 miljoen.

David Schwimmer


Schwimmer speelde de intelligente en empathische Ross Geller, die niet altijd even eerlijk was. Schwimmers' netto-vermogen wordt geschat op $120 miljoen.

Lisa Kudrow


Lisa Kudrow voegde een flinke dosis eigenaardigheid toe aan de serie door haar rol van de excentrieke Phoebe. Kudrows' vermogen wordt geschat op $130 miljoen.

Bekijk op instagram


Courteney Cox


Courteney Cox speelde de rol van Monica die kracht en veerkracht combineerde met charme en kwetsbaarheid. Cox speelde daarna ook de nodige andere indrukwekkende rollen en haar netto vermogen wordt geschat op $150 miljoen.

Jennifer Aniston


De bekendste actrice van het stel, Jennifer Aniston, gebruikte haar populariteit van Friends verstandig. Haar Rachel Green was de geliefde hoofdpersoon van de sitcom, een verwend meisje uit een welvarende familie die besloot haar eigen weg in de wereld te vinden, los van haar ouders. Na haar rol in Friends bleef Aniston doorgaan met acteren en werd een grote Hollywood-ster. De actrice is momenteel $320 miljoen waard.



Kijk de Friends-avonturen terug op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen