search
Schokkend en onbekend: deze true crime serie zal je wereld op zijn kop zetten
Series / Nieuws

Schokkend en onbekend: deze true crime serie zal je wereld op zijn kop zetten

Deze onbekende true crime serie is perfect voor iedereen die stiekem van dit morbide genre houdt.

Hoewel true crime vaak een beetje morbide is, is het wel altijd heel erg interessant om te kijken. Er zijn al heel wat podcasts, films en series die over bekende zaken gaan, maar er is ook een goudmijn aan onbekende true crime series die eigenlijk niemand kent.

Er zijn heel veel documentaireseries over minder bekende waargebeurde zaken. Toch zijn deze zeker de moeite waard om te bekijken als je fan bent van true crime.

Onbekend is vaak heel goed


Meestal zijn deze onbekende verhalen veel beter dan de bekende. Niemand heeft het namelijk over de onbekende verhalen, waardoor de kijker de wendingen en verrassingen misschien helemaal niet aan ziet komen.

Een onbekende true crime serie die heel erg goed is, is Evil Genius: The True Story of America's Diabolical Bank Heist. De serie volgt de zaak van de pizzabezorger Brian Wells die geforceerd werd om een bank te overvallen, terwijl hij een bom om had.

Niet te begrijpen


Het verhaal is zo ingewikkeld en verbazingwekkend dat het lastig is om alle details te kunnen begrijpen. Het is dan ook een wonder dat de makers erin geslaagd zijn het verhaal duidelijk te vertellen in slechts vier afleveringen.

Bekijk hieronder de trailer en stream Evil Genius: The True Story of America's Diabolical Bank Heist op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen