search
Dit moment in 'Suits' zou Harvey in werkelijkheid zijn baan hebben gekost
Series / Nieuws

Dit moment in 'Suits' zou Harvey in werkelijkheid zijn baan hebben gekost

Harvey zou meteen zijn kantoor leeg kunnen ruimen als hij dit had geprobeerd in het echte leven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Harvey Specter is ongetwijfeld één van de beste sluiters in Suits. In de serie is hij een heel interessant personage, maar in het echte leven zou hij niet lang zijn baan kunnen houden. Vooral niet na dit moment.

Als je ook maar één aflevering van Suits hebt gezien, weet je dat Harvey zeker niet de meest fijne advocaat is. Hoewel hij alles wel goed bedoelt, zijn veel van zijn acties niets minder dan twijfelachtig.

Geschorst


Als Harvey een echte advocaat was zou hij meteen ontslagen zijn. Hij had een strikte persoonlijkheid die soms nodig was om bepaalde zaken te winnen, maar hierbij vergat hij soms zijn moraal.

In seizoen 7 aflevering 6 spande Harvey de kroon toen hij Mike chanteerde. Harvey was namelijk boos dat Mike samenwerkte met Frank Gallo, aangezien Frank had geprobeerd om Mike te vermoorden.

Chanteren


Harvey wilde Mike hierdoor van de zaak hebben. Zijn plan was om tegen Mike te zeggen dat hij de rechter zou informeren van de belangenverstrengeling als Mike niet weg zou gaan.

Deze actie was uiteraard alleen om Mike te beschermen, maar als hij in het echte leven een collega zo had gechanteerd, was hij allang uit zijn kantoor gezet.

Bekijk hieronder de beste momenten tussen Mike en Harvey en stream Suits op Suits.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen