search
Apple TV+ trekt stekker uit megaproductie na één seizoen ondanks sterrencast
Series / Nieuws

Apple TV+ trekt stekker uit megaproductie na één seizoen ondanks sterrencast

Het was een enorm grote productie met enorm grote namen, maar het bleek niet genoeg.

Apple TV+ deelt het nieuws dat ze geen tweede seizoen gaan bestellen van de thriller Suspicion. Het was voor de streamingdienst de grootste internationale productie die ze ooit hebben gemaakt.

De serie Suspicion was gebaseerd op de Israelische dramaserie False Flag en had Hollywoodster Uma Thurman in de hoofdrol. Het debuteerde in februari 2022 en werd met gemengde reacties ontvangen.

Ontvoeringen en wantrouw


Het verhaal van Suspicion draait om vijf mensen waarvan hun leven op zijn kop komt te staan als ze door de Londense politie als verdachten worden aangezien in de ontvoering van de Amerikaanse mediamagnaat Katherine Newman's zoon Leonardo.

Apple heeft verder geen verklaring gegeven over het cancelen van de serie. Gezien de serie enorm omvangrijk was, de concurrentie van streamingdiensten toeneemt en de productie in zwaar weer zit wegens alle stakingen in Hollywood is het aan te nemen dat de serie voor Apple niet meer de moeite waard was.

Apple zette hoog in


Naast dat Apple niemand minder dan Thurman in de hoofdrol caste, hebben ze ook producenten ingeschakeld met flink wat ervaring. De serie werd gemaakt door namen als Chris Long en Darin McLeod die eerder titels als Supernatural en Watchmen maakten.Kijk alle afleveringen van het eerste, en laatste, seizoen Suspicion op Apple TV+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen