search
De Marvel-hit 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' kun je nu eindelijk streamen als je Disney+ hebt
Films / Nieuws

De Marvel-hit 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' kun je nu eindelijk streamen als je Disney+ hebt

Bijna drie maanden na de release in de bioscopen brengt Disney+ 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' naar de dienst. Kijk hem vanaf dinsdag 2 augustus bij de streamer.

De laatste film in de reeks is geregisseerd door James Gunn. De film heeft een precieze speelduur van tweeënhalf uur. Kijk hem nu bij Disney+.

Gunn is niet alleen bekend van deze film en zijn voorgangers, die hij ook allemaal geregisseerd heeft, maar ook van The Suicide Squad en tv serie Peacemaker.

In de film


Naast een terugkerende sterrencast bestaande uit Chris Pratt, Bradley Cooper, Vin Diesel, Pom Klementieff, Dave Bautista, Zoe Saldana en Karen Gillan wordt de cast ook aangevuld door Chukwudi Iwuji, Maria Bakalova, Will Poulter en Sean Gunn.

Synopsis


Peter Quill probeert verder te leven na het verlies van Gamora, al gaat hem dit niet goed af. Wanneer iemand anders van zijn team in groot gevaar komt, heeft hij geen keuze om het team bij elkaar te brengen en om in actie te komen.

Mochten ze deze missie niet succesvol af kunnen ronden is niet het eigen team alleen in gevaar, maar het hele universum zou hieronder kunnen leiden.Hoge scores


De film weet op IMDb een hele goede 8.1/10 neer te zetten. Daarmee is dit derde deel in de reeks de hoogst scorende film. Het eerste deel scoorde een 8/10 en het tweede deel een 7.6/10.

Justus Stemfoort van Filmtotaal sluit zijn recensie af met de volgende woorden over de film. "'Guardians of the Galaxy Vol. 3' is grappig, ontroerend, een tikkie dwaas en overvol, maar bovenal 'I am Groot,' wat zich grofweg laat vertalen als: een spectaculaire afsluiter van een geniaal ruimte-epos.Op Disney+


Vanaf dinsdag 2 augustus kunnen we eindelijk afstemmen op de nieuwste Guardians of the Galaxy-film. Stream de film bij Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen