search
Van schattig jochie tot ongekende eikel, hoe is het nu toch met 'Kevin Arnold' uit het prachtige 'The Wonder Years'?
Series / Featured

Van schattig jochie tot ongekende eikel, hoe is het nu toch met 'Kevin Arnold' uit het prachtige 'The Wonder Years'?

Kevin Arnold werd in de serie gespeeld door Fred Savage

The Wonder Years is een populaire Amerikaanse televisieserie die liep van 1988 tot 1993. De serie werd gemaakt door Neal Marlens en Carol Black, speelde zich af in de jaren 60 en 70 en volgde het leven van een opgroeiende tiener genaamd Kevin Arnold, gespeeld door Fred Savage. Hoe is het nu eigenlijk met Fred?

Kevin Arnold, het hoofdpersonage van The Wonder Years is een nieuwsgierige en introspectieve tiener die worstelt met de alledaagse uitdagingen van het volwassen worden, zoals vriendschap, school en familie. Zijn innerlijke monologen, ingesproken door Daniel Stern, voegen een uniek element toe aan de serie, waardoor kijkers inzicht krijgen in zijn gedachten en gevoelens tijdens verschillende situaties.

Fred Savage


Fred Savage werd geboren op 9 juli 1976 in de Verenigde Staten. Hij begon zijn acteercarrière op jonge leeftijd en kreeg brede erkenning voor zijn rol als Kevin Arnold in "The Wonder Years". Naast acteren heeft Savage ook succesvol geregisseerd voor televisie, met name voor populaire komedieseries.

Savage is een aantal malen in opspraak gekomen. In 1993 werden Savage, toen 16, en zijn The Wonder Years co-ster Jason Hervey beschuldigd van seksuele intimidatie in een rechtszaak aangespannen door de voormalige kostuumontwerper van de serie. Zij beweerde dat de jonge acteurs "haar dagelijks verbaal en fysiek lastig vielen".

Nog meer beschuldigingen


In maart 2018 beschuldigde een kostuumontwerper van The Grinder Savage van mishandeling en intimidatie en diende een klacht in. Savage ontkende de beschuldigingen. Fox verklaarde later dat een onderzoek de acteur had vrijgesproken van enig vergrijp.

Bekijk op instagram


Op 6 mei 2022 werd Savage ontslagen als uitvoerend producent en regisseur van The Wonder Years reboot na een onderzoek naar vermeend ongepast gedrag. Hoewel Savage verklaarde dat sommige van de beweringen niet waar waren, verklaarde hij ook dat hij soms een "ongekende eikel" kan zijn en dat hij zou gaan werken aan het veranderen van zijn gedrag.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen