search
Preview 'The Lincoln Lawyer' seizoen 2 deel 2: Netflix dropt spannende teaser
Series / Video/clip/featurette

Preview 'The Lincoln Lawyer' seizoen 2 deel 2: Netflix dropt spannende teaser

Morgen start seizoen 2.2 van deze advocatenserie, en Netflix biedt een voorproefje.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lincoln Lawyer wordt weliswaar gesplitst uitgezonden, maar dit was zeker niet om hogere kijkcijfers te scoren. Showrunner Ted Humphrey plande dit met zijn co-showrunner Dailyn Rodriguez en Michael Connelly, de schrijver van de boekenserie. Deze uitspraak deed hij tegen Deadline.

De cliffhanger die we in aflevering 5 zagen is dus op een natuurlijke manier tot stand gekomen. Morgen komen de overige vijf afleveringen online te staan, maar je kunt nu alvast kijken.

Veel parkeergarages


Humphrey voegde er aan toe dat de nodige vervelende dingen gebeuren in parkeergarages in de boeken. Om die reden besloten de makers "om daar iets mee te doen in het seizoen".

Dit laatste kun je wel stellen. Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) wordt onder bedreiging van een wapen totaal tot moes geslagen in de garage. De clip toont vervolgens hoe zijn chauffeur Izzy (Jazz Raycole) hem vervolgens vindt.

Tevens hint de clip erop dat we meer van Mickeys verleden te zien zullen krijgen in seizoen 2. De tweede helft van het seizoen biedt met andere woorden genoeg om naar uit te kijken.

De tweede helft van seizoen 2 van The Lincoln Lawyer is te zien vanaf 3 augustus op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen