search
Onvergetelijk liefdesmoment in 'The Office US': ontdek de meest tedere scène uit de serie
Series / Nieuws

Onvergetelijk liefdesmoment in 'The Office US': ontdek de meest tedere scène uit de serie

'The Office US', dat was meestal lachen, gieren, brullen. Toch was er ook ruimte voor romantiek.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opbloeiende liefde tussen Jim en Pam was een romantisch onderdeel van het meestal zo grappige The Office US.

Op het moment dat Pam op het punt staat te gaan trouwen met een ander, vertelt Jim dan eindelijk dat hij verliefd op haar is. Voor Pam is dit een behoorlijke verrassing. Ze vertelt Jim dat hij haar beste vriend is, maar als hij haar vertelt dat hij meer wil, gaan ze uit elkaar om kort daarna weer bij elkaar te komen voor een kus in een donker en leeg kantoor.

Cut


Regisseur Ken Kwapis vond dit een van de belangrijkste en intense scènes uit de serie. Wanneer Jim zijn liefde aan Pam bekent en vertrekt, houdt de scène niet op. De regisseur wilde zo'n belangrijk en intens moment niet onderbreken door 'cut' te roepen, dus besloot hij op het allerlaatste moment gewoon af te wachten.

In het boek The Actor's Life: A Survival Guide gaf Jenna Fischer, die Pam speelde, toe dat dit precies was wat ze nodig had, aangezien ze op dat moment volledig verdwaald was in haar personage.

Kus


Deze kus bracht de personages op dat moment overigens niet bij elkaar, maar duwde ze eerder uit elkaar. Spoiler alert: pas jaren later trouwden de twee en kwam alles gelukkig nog goed.


Kijk de serie hier op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen