search
Deze 3 series zijn momenteel de grote winnaars op Netflix
Series / Featured

Deze 3 series zijn momenteel de grote winnaars op Netflix

Netflix heeft de volgende drie series helemaal bovenaan zijn toplijst staan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke zondag zetten we voor je op een rij welke series allemaal het beste scoren op Netflix deze week. Opvallend is dat er deze week eigenlijk niet eens zo gek veel veranderd is. Dat zal volgende week wel zo zijn, als je de serie Stranger Things nieuw kan bingen.

Nummer 1 is deze week The Lincoln Lawyer, een serie gebaseerd op het gelijknamige boek waarvan eerder een film verscheen. Nummer twee op de lijst? Ozark, dat een paar weken geleden de nummer één in handen had en intussen wat is teruggezakt. En hekkensluiter is Quién Mató a Sara?.

De Netflix top 3
We duiken erin!

1. The Lincoln Lawyer: Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière "” en zijn bekende Lincoln "” weer op als hij een moordzaak aanneemt.

2. Ozark: Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.

3. Quién Mató a Sara?: ílex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen