search
'The Mandalorian' wellicht op weg naar het grote doek volgens laatste geruchten
Series / Nieuws

'The Mandalorian' wellicht op weg naar het grote doek volgens laatste geruchten

Na drie succesvolle seizoenen ligt er mogelijk een speelfilm in het verschiet.

Het is niet vreemd om te zien dat een succesvolle serie zijn weg vindt naar het filmscherm, en nu circuleren er geruchten dat exact dit staat te gebeuren met de geliefde spinoff-serie The Mandalorian.

Volgens bronnen van MakingStarWars buigt Lucasfilm zich op dit moment over de vraag of het niet beter zou zijn om het geanticipeerde vierde seizoen van The Mandalorian om te zetten naar een speelfilm.

Stakingen


Sommigen denken dat de huidige stakingen een grote rol spelen in de nieuwe overwegingen. Hierdoor ligt de productie van veel grote series stil, en is de toekomst uitermate onzeker geworden van meerdere franchises.



Eerder waren er mogelijke plannen om eerst nog twee seizoenen te maken als een opstap naar een Mandalorian-film, maar die twee seizoenen lijken er niet gauw aan te komen. Daarom kan de keuze voor een afsluitende film na drie seizoenen misschien beter in de markt liggen.

Verhaal


Ook wordt er schijnbaar besproken hoe de film vorm zal kunnen krijgen. Mogelijk zal de Mandalorian-film een vervolg kunnen worden zijn op een andere langverwachte speelfilm - een die het verhaal ontrafelt van Rey's reis om een nieuwe Jedi-orde op te richten.



Jon Favreau was verder vrij nuchter over de toekomst van de Star Wars-serie en het vierde seizoen. Hij zei: "Seizoen 4? Ja, ik heb het al geschreven."

Toekomst


Waar de toekomst van The Mandalorian zich naartoe beweegt, blijft dus voor nu nog even in mysteriën gehuld. Maar met de huidige fanbase en interesse lijkt het vast te staan, dat er sowieso een nieuw hoofdstuk aan zit te komen van het verhaal van Din Djarin.



De eerdere seizoenen van The Mandalorian kijk je nu bij Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen