search
Nieuwe Netflix Original pakt zijn plek in de Netflix Top 10
Films / Nieuws

Nieuwe Netflix Original pakt zijn plek in de Netflix Top 10

Docufilm 'Untold: Jake Paul the Problem Child' is vanaf 1 augustus te zien bij Netflix. De streamer omschrijft de docufilm zelf als provocerend en intiem.

Untold: Jake Paul the Problem Child is momenteel erg populair onder de kijkers bij Netflix. De docufilm weet daar momenteel de vierde plek te pakken in de Top 10.

De Netflix Original is geregisseerd door Andrew Renzi. Andere docufilms op zijn naam zijn onder andere Ready for War en They Fight.

Synopsis


In deze documentaire duiken we in het leven van Jake Paul. We volgen zijn reis van hoe hij van online grappenmaker uitgroeide tot professioneel bokssensatie.

In de film


We zien niet alleen Jake Paul zelf, ook zien we in de film zijn vader Greg en zijn broer Logan. Daarnaast komen er ook archiefbeelden langs met onder meer Muhammad Ali, Amer Abdallah, Ben Askren en David Bastl.

Lovenswaardig maar met een nare smaak


Op IMDb zien we momenteel een score van 5.1/10. Bij MovieMeter zien we na vier stemmen nu een 2.5/5 staan. Aapje81 zegt over de film, "De persona Jake Paul is gericht op roem, geld en aandacht. Zijn durf en toewijding aan de bokssport is lovenswaardig maar voortdurend blijft er een nare smaak hangen. Likes, aandacht, roem en geld blijven belangrijk en veel meer dan het concept achter de persona heeft deze documentaire niet te bieden."



Een recensent van Gids.tv weet het volgende over de film te vertellen. "Jake belooft openhartig te zijn in deze documentaire en uiteindelijk valt dat wel tegen: het lijkt alsof hij met meel in de mond praat. Sommige momenten in deze documentaire zijn wel interessant, bijvoorbeeld het verval van Paul bij de Disney Channel."

Op Netflix


Als je zelf wilt beoordelen hoe de film scoort, dan kan je nu de docufilm over Jake Paul streamen bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen