search
Gemiste kans voor 'Suits'-fans: De spin-off die nooit werd gemaakt
Series / Nieuws

Gemiste kans voor 'Suits'-fans: De spin-off die nooit werd gemaakt

Als het allemaal anders was gelopen zou de hele wereld nu misschien wel deez spin-off aan het kijken zijn.

Suits was een ongelofelijk populaire serie toen deze in 2011 uitkwam. Nu, 12 jaar later, is Suits nog steeds even populair. Daarom is het zo jammer dat fans de kans op een spin-off hebben gemist.

De uitvoerend producent van Suits, Gene Klein, heeft onthuld dat er heel veel ideeën waren voor spin-offs. Dit zou een groot feest zijn geweest voor fans, maar helaas is deze specifieke spin-off nooit gekomen.

Waarover gingen de spin-offs?


Er was zelfs een idee om een spin-off te maken over Louis Litt, de excentrieke en goedbedoelende advocaat die eigenlijk altijd tegenover Harvey en Mike stond.



Door zijn onzekerheden en oneerlijke behandelingen was hij soms een gevaar voor het hele bedrijf, maar ondanks alles wist hij de situatie elke keer weer goed te maken. Hierdoor was Louis zeker één van de meest complexe personages.

Een Louis Litt spin-off


Suits-maker Aaron Korsh heeft heel vaak met Klein samengezeten om het over de spin-offs te hebben. En volgens Klein was er "natuurlijk een Louis Litt" spin-off. Het waren volgens hem "echt interessante en leuke ideeën die nooit ergens naartoe geleid hebben".

Bekijk hieronder de beste momenten van Louis en stream Suits op Suits.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen