search
De Netflix top-10 is weer een actiethriller rijker
Films / Nieuws

De Netflix top-10 is weer een actiethriller rijker

Met de Poolse actiethriller "Operacja: Soulcatcher" hoopt Netflix op een nieuw succes, ondanks gemengde reviews.

Met opnieuw een Europese productie hoopt Netflix een nieuw succes te boeken met deze actiethriller. Voor nu weet de film een mooie zevende plek te bemachtigen in de Netflix Top 10.

Na het succes van de Franse hit AKA brengt Netflix ons nu meerdere Europese films. Sinds 2 augustus zie je nu de Poolse film Operacja: Soulcatcher. De film van van regisseur Daniel Markowicz weet het tot nu toe prima te doen.

Synopsis


Een militaire contractant is ingehuurd om een wapen in handen te krijgen dat mensen verandert in wrede moordenaars. Hij zint op wraak wanneer zijn broer slachtoffer wordt van het apparaat.

Magere scores tot zover


Ondanks dat de film populair is weet hij tot op heden niet hoger te scoren dan een 4.1/10 bij IMDb. "Soulcatcher is een slechte Netflix-streamingfilm. De hoofdrolspelers hebben weinig om mee te werken als het gaat om het script. De special effects zijn van slechte kwaliteit. Het plot is manipulatief en lui.", vertelt een van de critici op Rotten Tomatoes.

We zien bij Rotten Tomatoes nog geen score voor de film maar de eerste woorden zijn niet erg mals. "Soulcatcher wordt geplaagd door de meest amateuristische creatieve keuzes. Eigenlijk zijn het de acteurs die hun best doen om de kijkers ervan te overtuigen dat dit een missie is waar ze om moeten geven en dat ze deze helemaal tot het einde moeten bekijken.", weet een andere recensent te vertellen op de site.



Cast


Ondanks dat men niet geheel te spreken is over de film, zijn ze wel enthousiast over de cast. In de film zien we Piotr Witkowski, Jacek Koman, Jacek Poniedzialek, Aleksandra Adamska en Mariusz Bonaszewski.

Netflix


Als je op zoek bent naar een avond lekker relaxed een film kijken zonder te veel verwachtingen en goede actie, schijn je bij de film dan toch wel aan het juiste adres te zijn. Kijk de film bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen