search
'Game of Thrones'-ster over gehaaste laatste seizoen: "ontroostbaar"

'Game of Thrones'-ster over gehaaste laatste seizoen: "ontroostbaar"

Een van de meeste bekende GOT-gezichten onthult wat hij van het einde van de serie vond.

Nienke Sterken
Het is inmiddels alweer ruim vier jaar geleden dat het desastreuze slotseizoen van Game of Thrones verscheen. Het sterke eerste seizoen van House of the Dragon heeft fans weer hoop gegeven voor de franchise, maar toch is het teleurstellende einde niet vergeten.

Ook onder de cast van de serie zijn er nog mensen die met een bittere nasmaak rondlopen. Dat geldt bijvoorbeeld voor Conleth Hill, de Noord-Ierse acteur die in de huid kroop van 'Master of Whisperers' Lord Varys.

Interview


In een recent interview met The Times kwam het slot van Game of Thrones ter sprake. ''Tot de laatste twee seizoenen had ik niets te klagen'', zei Hill. ''Maar ik voelde me gefrustreerd door de laatste twee seizoenen. Mijn personage wist altijd alles over iedereen, maar opeens was hij dat personage niet meer.''

Seizoenen zeven en acht stelden de acteur dus teleur. ''Het einde voelde afgeraffeld. Ik was ontroostbaar, maar inmiddels kan ik er mee leven.''

Behind the scenes


In een behind the scenes-fragment was vier jaar terug al te zien hoe de acteur reageerde op het einde van zijn personage toen de acteurs gezamenlijk het script voor het eerst lazen.Game of Thrones is te bekijken op HBO Max.


Aanbevolen artikelen