search

Ons nieuws van vrijdag 4 augustus 2023

Netflix-actiethriller 'Who Is Erin Carter?' krijgt trailer met schooljuf als stevige vechterbaas
Series / Trailer

Netflix-actiethriller 'Who Is Erin Carter?' krijgt trailer met schooljuf als stevige vechterbaas

Er zit meer achter de Britse schooljuf die met haar gezien in Spanje woont.

De makers van The Crown komen deze keer met een actieserie. De werktitel was in eerste instantie Palomino, naar het stadje waar de hoofdpersoon Erin (Evin Ahmad) woonachtig is. De serie is echter omgedoopt tot Who Is Erin Carter? en gaat over een vrouw met een verleden.

Het eerste seizoen telt acht afleveringen, met Jack Lothian (Doc Martin) als showrunner. Erin leidt een rustig leventje met haar gezin tot die ene onverwachte gebeurtenis.

Herkend


In de plaatselijke supermarkt vindt een roofoverval plaats. Eigenaardig genoeg wordt Erin herkend door een van de overvallers. Zij slaat deze tot moes maar jammer genoeg is alles vastgelegd op de beveiligingscamera. De overvaller ligt in het ziekenhuis en zodra hij bijkomt zal hij ongetwijfeld het nodige te melden hebben over Erins verleden. Wat dit laatste betreft wil zij duidelijk niet dat dit boven water komt.

De trailer laat zien dat Erin de nodige vaardigheden heeft die je niet bepaald associeert met een lerares. De vraag is hoe ver zij bereid is te gaan om haar vroegere leven verborgen te houden.

Who Is Erin Carter? kun je vanaf 24 augustus streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tijd voor Terreur: 'Doctor Who' keert terug naar zijn spooky roots, onthult actrice
Series / Nieuws

Tijd voor Terreur: 'Doctor Who' keert terug naar zijn spooky roots, onthult actrice

"Ik was bang toen ik sommige dingen zag in deze serie. Het bezorgt je rillingen"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Terwijl de anticipatie voor de zestigste verjaardag van Doctor Who groeit, verklapt actrice Yasmin Finney dat de aankomende afleveringen boordevol angstaanjagende terreur zullen zitten.

Inspiratie uit 'Blink'


In een recent interview onthulde Yasmin Finney, die het personage Rose zal spelen in de drie jubileumspecials, dat de afleveringen teruggrijpen naar de huiveringwekkende intensiteit die doet denken aan de geliefde aflevering Blink.

Blink was om veel redenen een hoogtepunt, maar vooral vanwege het introduceren van de angstaanjagende Weeping Angels.

"Je kunt veel enge dingen verwachten. Als je aan Doctor Who denkt, denk je aan de engste aflevering, met de Weeping Angels. Het is de engste aflevering in de geschiedenis en de meest populaire," vindt Finney.Gespannen filmervaring


Hoewel de aanwezigheid van deze angstaanjagende wezens nog niet officieel is bevestigd, deelde Finney haar persoonlijke ervaring tijdens het filmen.

"Ik was bang toen ik sommige dingen zag in deze serie. Het bezorgt je rillingen," zei ze.

Zelfs de acteurs zelf konden niet ontsnappen aan de ijzingwekkende sfeer op de set, wat alleen maar bijdraagt aan de opwinding voor de kijkers.

Geschiedenis schrijven


De chemie tussen Finney en Ncuti Gatwa, die de rol van The Doctor op zich zal nemen, belooft een hoogtepunt te zijn.

"Het is geweldig om met Ncuti Gatwa te acteren omdat we allebei erg jong zijn en het is gewoon erg leuk om dat te hebben. Hij schrijft letterlijk geschiedenis, en ik ben erg blij om deel uit te maken van zijn wereld," vertelt Finney enthousiast.

Doctor Who keert in November terug met drie jubileumafleveringen. David Tennant als de Veertiende Doctor en Catherine Tate als Donna Noble zullen ook van de partij zijn.Nieuwe afleveringen van de serie kun je op de BBC iPlayer en in de toekomst op Disney+ verwachten.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor 'Yellowjackets'-fans in seizoen 3
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Yellowjackets'-fans in seizoen 3

Al twee seizoenen lang zitten de kijkers erop te wachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel het derde seizoen van Yellowjackets momenteel stil ligt vanwege de stakingen in Hollywood, heeft regisseur en producer Karyn Kusama alvast een aantal details onthuld. Waaronder het feit dat we eindelijk gaan zien hoe het voetbalteam uit de jungle gered wordt.

In een recent interview met Variety onthulde Kusama dat het derde seizoen van de serie zal gaan over wat er is gebeurd toen de Yellowjackets terugkeerden naar de beschaving, iets dat heel kort werd getoond in seizoen 2.

Normale wereld


"Ik heb hier zoveel zin in. Het concept van die onmiddellijke nasleep van terugkeer in de normale wereld, voor mij is dat een heel seizoen aan materiaal. En het feit dat dit zo'n lang spel is waar elk van deze personages mee te maken heeft, als het gaat om de heroriëntatie naar wat het ook is dat de normaliteit hoort te zijn".

"Ik weet zeker dat we zullen leren dat hun normaal heel anders is dan ons normaal... Er is veel dat moet worden uitgezocht tussen seizoen 2 en seizoen 3", voegt de regisseur toe.

Seizoen 3


Yellowjackets werd al lang voordat seizoen 2 zelfs maar in première ging verlengd voor een derde seizoen. Dit kwam vooral doordat de serie herhaaldelijk records voor Showtime heeft gebroken.Slechts enkele weken nadat seizoen 2 was uitgezonden, onthulde co-creator Ashley Lyle via social media dat er ergens tussen seizoen 2 en seizoen 3 een bonusaflevering zal verschijnen, hoewel een releasedatum daarvoor nog moet worden vastgesteld. Bekijk Yellowjackets op SkyShowtime.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verlaat deze actrice binnenkort 'Star Trek: Strange New Worlds'?
Series / Nieuws

Verlaat deze actrice binnenkort 'Star Trek: Strange New Worlds'?

Is dit het laatste seizoen van 'Strange New Worlds' waarin Jess Bush als Nurse Chapel te zien is?

Een nieuwe kans voor Nurse Christine Chapel in Strange New Worlds zou kunnen betekenen dat actrice Jess Bush de rol aan het einde van seizoen 2 verlaat. Maar is dat ook echt het geval?

Aan het begin van de musicalaflevering "Subspace Rhapsody", krijgt Chapel de kans om te studeren bij dokter Roger Korby aan de Fellowship of Archaeological Medicine. De plaatsing vereist dat Chapel de USS Enterprise verlaat, waardoor haar romantische relatie met Spock (Ethan Peck) in gevaar komt.

Tijdelijk


Door het Star Trek-canon weten we dat Christine en Spock niet bij elkaar zullen blijven, maar het is ook vastgesteld dat Nurse Chapel in de toekomst nog steeds een plek heeft op de USS Enterprise. Als de toekomst van Nurse Hierdoor is het duidelijk dat het vertrek van het personage slechts tijdelijk zal zijn.

Er is nog maar één aflevering te gaan in seizoen 2, en seizoen 3 is vertraagd door de stakingen. Dit kan ervoor zorgen dat er een aanzienlijke tijdsprong zal zijn tussen de twee seizoenen, wat betekent dat Chapel tijdens de eerste aflevering alweer aan boord van de Enterprise zou kunnen zijn.

Fulltime castlid


Als Dr. Joseph M'Benga (Babs Olusanmokun) aftreedt als Chief Medical Officer van de Enterprise, zal Chapel blijven samenwerken met Spock en Dr. Leonard "Bones" McCoy (DeForest Kelley). Dit betekent dat Jess Bush de serie niet verlaat.Wanneer seizoen 3 de productie hervat, zal Jess Bush nog steeds een fulltime castlid zijn. Fans hoeven zich dus geen zorgen te maken! Bekijk Strange New Worlds op SkyShowtime.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Countdown naar seizoen 3: de top 10 beste afleveringen van 'Only Murders In The Building'
Series / Nieuws

Countdown naar seizoen 3: de top 10 beste afleveringen van 'Only Murders In The Building'

Even terugkijken op de beste afleveringen uit twee seizoenen 'Only Murders In The Building'

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Only Murders in the Building is een enorme hit geworden. De serie telt nu twee seizoenen en een derde is op komst. Maar voordat seizoen 3 hier is kijken we nog even terug op de beste aflevering uit de vorige twee seizoenen.

10. Flipping The Pieces (Seizoen 2, Aflevering 7)


Deze aflevering is uniek omdat hij zich echt richt op Mabel in plaats van op alle drie de hoofdpersonages.

Het zien van het trauma dat Mabel in het verleden heeft meegemaakt, geeft kijkers een inzicht in hoe Mabel is, en waar ze nu tegenaan loopt.

Het acteren van Selena Gomez is het hoogtepunt van de aflevering, evenals de terugkeer van James Caverly als Theo, een van de sterkste gaststerren uit seizoen één.9. The Sting (Seizoen 1, Aflevering 4)


Bij het onderzoeken van wie Tim Kono vermoord zou kunnen hebben, denkt Oliver (Martin Short) dat de dader wel eens zanger Sting zou kunnen zijn, een medebewoner in het Arconia, wiens hond vergiftigd is.

Deze aflevering heeft tal van hilarische momenten, maar niets is beter dan Sting die een gefictionaliseerde versie van zichzelf speelt wanneer het trio naar zijn appartement gaat om hem te ondervragen.

De aflevering telt ook de eerste verschijning van Tina Fey als Cinda Canning, die een prominente gastster zou worden gedurende de hele serie.8. Fan Fiction (Seizoen 1, Aflevering 8)


Deze aflevering vindt het trio op een dood spoor en geen stap dichter bij het vinden van de moordenaar van Tim Kono.

Ze zijn verrast om te ontdekken dat ze fans hebben en ze wenden zich tot een groep super fans om hen te helpen bij het verwerken van de feiten van de zaak om dichter bij het vinden van de moordenaar te komen.

Deze aflevering geeft een slimme draai aan de wereld van true-crime podcasts, aangezien het trio zelf begon als grote fans van podcasts en geschokt zijn om zelf fans te hebben.

Het verdiept ook de relatie tussen Charles en Jan (Amy Ryan), waar Mabel en Oliver niet blij mee zijn.7. The Last Day Of Bunny Folger (Seizoen 2, Aflevering 3)


Bunny Folger was het ongelukkige slachtoffer en onderwerp van het onderzoek van het trio in seizoen 2, omdat ze werd vermoord op de avond dat alles werd opgelost met de moord op Tim Kono.

Aflevering 3 van seizoen 2, The Last Day of Bunny Folger wordt grotendeels verteld in flashbacks naar de laatste dag van Folger, terwijl het trio probeert haar stappen na te gaan om te zien of ze nieuwe aanwijzingen kunnen vinden.

De aflevering is hartverscheurend en wordt verankerd door de fenomenale prestatie van gastster Jayne Houdyshell.

Bunny werd in het eerste seizoen afgebeeld als een gemene en vaak wrede oude vrouw, maar deze aflevering toont aan dat ze veel vriendelijker was dan ze leek.6. Here's Looking At You (Seizoen 2, Aflevering 4)


Charles krijgt in Seizoen 2, Aflevering 4 Here's Looking at You onverwachts bezoek van zijn stiefdochter Lucy (Zoe Colletti).

Lucy onthult dat ze enkele geheimen van het Arconia kent, omdat ze daar veel tijd heeft doorgebracht in haar jeugd.

Lucy helpt het trio bij hun onderzoek en toont hen enkele geheime doorgangen in het gebouw die de moordenaar moet hebben gebruikt.

De identiteit van Lucy was in seizoen 1 enigszins een mysterie, maar haar eerste fysieke verschijning op de show gaf enig inzicht in haar relatie met Charles.

Lucy keert terug in meer afleveringen in het tweede seizoen en haar relatie met Charles wordt sterker naarmate ze meer tijd met elkaar doorbrengen.5. Double Time (Seizoen 1, Aflevering 9)


In Double Time zijn de bewoners van de Arconia boos over alle negatieve publiciteit die het gebouw krijgt naar aanleiding van de moord op Tim Kono.

Ze beschuldigen Charles, Oliver en Mabel terwijl het trio probeert dichter bij de oplossing van het mysterie te komen.

Charles krijgt bezoek van zijn oude stunt double Sazz Pataki (Jane Lynch) die in de stad is voor de stunt-awards.

Lynch's hilarische optreden verankert de relatie tussen Sazz en Charles. Het feit dat Sazz niet alleen als stunt double voor Charles werkte, maar ook in seksscènes, is op zichzelf al hilarisch.

Kijkers leren ook dat Sazz er twintig jaar eerder vandoor ging met Charles' vriendin Cookie, en dat ze pas recentelijk uit elkaar waren gegaan.4. Sparring Partners (Seizoen 2, Aflevering 9)


In de aflevering Sparring Partners is het trio erg dichtbij het ontdekken van de identiteit van de moordenaar van Bunny Folger.

Ze ontdekken dat Detective Kreps (Michael Rapport) "Glitter Guy" is en Mabel probeert hem te laten bekennen door hem te ontmoeten in zijn boksschool. Ondertussen worstelen Charles en Oliver met hun eigen individuele problemen als vaders.

Alles begint langzaam samen te komen in deze aflevering, hoewel ze nog steeds niet zeker zijn van wie de moordenaar van Bunny kan zijn.

Oliver worstelt ook met de realisatie dat hij mogelijk niet de echte vader van zijn zoon Will is.3. The Boy From 6B (Seizoen 1, Aflevering 7)


The Boy From 6B wordt verteld vanuit het perspectief van Theo Dimas (Caverly) in plaats van Mabel, Charles en Oliver.

Theo bespioneert het trio terwijl ze de moord op Tim Kono onderzoeken en doet wat hij kan om hun onderzoek te dwarsbomen. Dit leidt tot de onthulling dat hij zijn vader Teddy (Nathan Lane) beschermt.

Dit is een van de meest unieke afleveringen van de laatste jaren, omdat er slechts 3 gesproken woorden zijn aan het einde en grotendeels in gebarentaal wordt verteld omdat Theo doof is.

De aflevering won 2 Primetime Emmy Awards voor Outstanding Sound Mixing en Outstanding Guest Actor in een Comedy Series voor Lane's prestatie.2. Open And Shut (Seizoen 1, Aflevering 10)


De seizoensfinale van het eerste seizoen, Open and Shut, brengt het seizoen eindelijk tot een climax en onthult dat de moordenaar van Tim Kono niemand minder is dan Charles' vriendin Jan.

Oliver en Mabel moeten nu Charles redden nadat hij is vergiftigd en Jan voor het gerecht brengen voordat het te laat is.

De finale is zonder twijfel een van de sterkste afleveringen van het seizoen en alles wordt mooi afgerond.

Een van de memorabele stukjes van de aflevering is Charles die probeert te ontsnappen nadat hij is vergiftigd en stevig hallucineert.

De verrassende wending aan het einde van de aflevering was perfect om kijkers enthousiast te maken voor het tweede seizoen.1. I Know Who Did It (Seizoen 2, Aflevering 10)


I Know Who Did It is de finale van het tweede seizoen. En net als de eerste seizoensfinale daarvoor, is het de beste aflevering van het hele seizoen.

Het trio organiseert een feest om alle verdachten bij elkaar te krijgen en om te onthullen wie Bunny Folger heeft vermoord.

De moordenaar blijkt Poppy (Adina Verson) te zijn, de assistent van Cinda Canning, nadat iedereen op het feest haar misleidt om te bekennen.

De laatste scène van de finale vindt een jaar later plaats. Ben Gelroy (Paul Rudd in een korte, maar krachtige gastrol) sterft op het podium tijdens Oliver's nieuwe toneelstuk, waarin Charles ook meespeelt.

Het trio beseft dat ze weer een mysterie moeten oplossen. Er is geen twijfel over mogelijk dat seizoen 3 de spannende avonturen van het trio zal voortzetten, dit keer buiten hun vertrouwde Arconia.Het derde seizoen van Only Murders In The Building is vanaf 8 augustus te zien bij Hulu.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple TV+ schrapt deze serie na slechts één seizoen
Series / Nieuws

Apple TV+ schrapt deze serie na slechts één seizoen

Apple TV heeft een aantal zeer succesvolle series, maar ook een aantal die wel heel snel worden geschrapt...

Voor de vierde keer deze zomer heeft Apple TV+ een van zijn originele series na slechts één seizoen geschrapt.

Ditmaal betreft het dramaserie City on Fire, die gaat over een student die een mysterie ontrafelt in New York City nadat een goede vriend wordt vermoord in Central Park.

Dat was snel


Deadline bracht het treurige nieuws afgelopen donderdag naar buiten, slechts twee maanden nadat het eerste seizoen van de serie eindigde.City on Fire is gebaseerd op het boek van Garth Hallberg. En hoewel de acht afleveringen van het eerste seizoen weliswaar het hele boek verfilmen, was het de bedoeling dat er meer seizoenen zouden volgen. Gelukkig was er geen sprake van spannende cliffhangers.

Jonge cast


Wyatt Oleff (IT) speelt in de serie de hoofdrol van Charlie. HIj wordt vergezeld door acteurs als Chase Sui Wonders, Jemima Kirke, Nico Tortorella, Ashley Zukerman, Xavier Clyde, Max Milner, Alexandra Doke, Omid Abtahi, Kathleen Munroe en John Cameron Mitchell.

Josh Schwartz en Stephanie Savage waren de uitvoerend producenten, showrunners én scenaristen van City on Fire.

Ondanks het schrappen van de serie toch nieuwsgierig ernaar geworden? Het eerste seizoen van City on Fire is gewoon te streamen via Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze misdadig goede actiefilm uit de jaren '00 kijk je bij Prime Video
Films / Video/clip/featurette

Deze misdadig goede actiefilm uit de jaren '00 kijk je bij Prime Video

Om je op weg te helpen in het grote aanbod van de verschillende streamingdiensten delen we graag een aantal kijktips met je. Nu hebben we een misdaad actiefilm gevonden die je zeker gezien moet hebben.

De goed scorende misdaad actiefilm uit 2000 duurt bijna tweeëneenhalf uur maar elke minuut is het waard. Kijk 'Traffic' bij Prime Video.

De film is geregisseerd door Steven Soderbergh, hij is niet alleen bekend van deze film maar ook van Insomnia, Ocean's Eight en No Sudden Move.

Synopsis


Robert Wakefield is pas aangesteld als hoofd van de narcoticabestrijding. Op een gegeven moment komt hij erachter dat zijn dochter met drugs aan het experimenteren is. Het duurt niet lang voor ze verslaafd is en in de problemen komt.

Net over de grens in Mexico probeert rechercheur Javier Rodriguez zijn werk te doen terwijl iedereen om hem heen zich laat omkopen. Ook komt huisvrouw Helena in beeld die ontdekt dat haar echtgenoot een drugshandelaar is.

Sterrencast


De film is niet alleen sterk in zijn verhaal maar ook als we naar de cast van de film kijken. We zien onder meer Michael Douglas, Benicio Del Toro, Catherine Zeta-Jones, Jacob Vargas, Tomas Milian en Don Cheadle.

trailer

Monumentaal


Traffic weet het op alle sites goed te doen. Op IMDb zien we een score van 7.6/10. Bij Rotten Tomatoes geven de critici de film 92% en het publiek een mooie 85%. "Hoewel het lang duurt, bouwt het langzaam op naar een monumentale finale met een onmiskenbaar gevoel van voldoening.", zegt een van de critici over de film.

"Een heel goede film die heel veel aspecten van de ‘war on drugs’ belicht en daarmee een compleet maar ook realistisch beeld geeft. Niet alle scènes zijn even sterk maar de meeste zijn dat wel hetgeen een spannende, beklemmende en indringende film oplevert.", zegt De filosoof op de site van MovieMeter. Daar scoort de film gemiddeld een 3.5/5.Streamen


Na al deze lovende woorden over de film kunnen we je alleen maar aanraden om de film zelf een keer te gaan kijken. Stream de film bij Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lincoln Lawyer'-maker Ted Humphrey plaagt fans met veel meer seizoenen
Series / Nieuws

'Lincoln Lawyer'-maker Ted Humphrey plaagt fans met veel meer seizoenen

Lincoln Lawyer-fans opgelet, want maker Ted Humphrey heeft grootste plannen voor nog heel veel seizoenen.

Het juridisch drama Lincoln Lawyer heeft twee hele goede en sterke seizoenen gehad en fans kunnen geen genoeg krijgen. Dat hoeft ook niet, want mede-bedenker Ted Humphrey plaagt nog veel meer seizoenen.

Lincoln Lawyer vertelt het verhaal van advocaat Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) die vanuit zijn Lincoln Navigator werkt. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Michael Connelly.

Nog meer seizoenen


In een interview met TV Insider sprak Humphrey over de finale van seizoen 2 die afgelopen 3 augustus in première ging. Hij liet in dit gesprek ook weten dat er een plan is "voor vier seizoenen"!Seizoen 3 is helaas nog niet officieel bevestigd, maar met deze plannen is dat een kwestie van tijd.

Nog meer!


Hier houdt het plagen van Humphrey echter niet op, aangezien hij ook liet weten dat er plannen zijn voor meer dan vier seizoenen. Eerst zullen ze zich echter focussen op de komende twee seizoenen.

Bekijk hieronder de trailer en stream Lincoln Lawyer op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix verliest onverwachts twee fan-favorieten: welke series ben je kwijt?
Series / Nieuws

Netflix verliest onverwachts twee fan-favorieten: welke series ben je kwijt?

Grote paniek bij fans; deez twee series worden van netflix verwijderd!

Netflix is één van de grootste streamingplatforms en er is dan ook voor ieder wat wils. Helaas is deze keuze nu aan het verminderen, aangezien er twee fan-favoriete series van de site worden afgehaald.

Netflix heeft zijn naam goed verdiend, aangezien er heel veel keuze is in bijna elk genre. Van realityshow tot drama’s tot romantiek; je kan er altijd wel iets vinden.

Twee grootste series weg


De afgelopen tijd heeft Netflix ook veel in anime geïnvesteerd, maar blijkbaar zijn ze hier toch niet zo blij mee. Verschillende rapporten bevestigen namelijk dat twee van de best lopende anime-series verwijderd gaan worden.

Fans van Erased en The Promised Neverland hebben dus nog maar minder dan een maand om de series helemaal af te kijken. Vanaf 1 september zijn de series namelijk niet meer te zien op Netflix.

Andere optie


Gelukkig zijn beide series af, dus het is mogelijk om alle afleveringen te zien voor 1 september. Mocht dit toch niet lukken, is dit nog geen probleem. Erased en The Promised Neverland staan namelijk ook op Hulu.

Bekijk hieronder de trailer en stream Erased en The Promised Neverland op netflix of Hulu.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Er was al veel geld geïnvesteerd in een 'The Office' spin-off die er nooit zal komen
Series / Nieuws

Er was al veel geld geïnvesteerd in een 'The Office' spin-off die er nooit zal komen

Er is ongelofelijk veel geld ingezameld voor een The Officespin-off die er nooit zal komen.

Er waren bijna veel meer afleveringen met de personages van The Office gekomen, aangezien er grootse plannen waren voor een spin-off. Helaas bleef dit bij plannen en is de spin-off er nooit van gekomen.

De spin-off zou zich focussen op Stanley, de norse en ontevreden papierverkoper. Stanley-acteur Leslie David Baker had meteen al een Kickstarter-campagne, Uncle Stan, opgericht voor de nieuwe serie.

Veel geld opgehaald


Al snel bleek dat heel veel fans enthousiast waren over het idee van een Stanley spin-off, aangezien deze bijna €100,000 opbracht. Helaas zal de serie niet gemaakt worden en Baker is van plan om alle donaties terug te betalen.Hij verontschuldigt zich tegenover fans voor de "vertraging in updates", maar "het project heeft door omstandigheden buiten [hun] macht langer geduurd dan verwacht".

Geld wordt teruggegeven


Baker laat ook weten dat er besloten is om alle "donateurs terug te betalen". Zij krijgen allemaal het volledige bedrag terug dat ze gedoneerd hebben "als blijk van waardering voor [hun] steun en geduld".

Bekijk hieronder zijn statement en stream The Office op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-ster over gehaaste laatste seizoen: "ontroostbaar"
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster over gehaaste laatste seizoen: "ontroostbaar"

Een van de meeste bekende GOT-gezichten onthult wat hij van het einde van de serie vond.

Het is inmiddels alweer ruim vier jaar geleden dat het desastreuze slotseizoen van Game of Thrones verscheen. Het sterke eerste seizoen van House of the Dragon heeft fans weer hoop gegeven voor de franchise, maar toch is het teleurstellende einde niet vergeten.

Ook onder de cast van de serie zijn er nog mensen die met een bittere nasmaak rondlopen. Dat geldt bijvoorbeeld voor Conleth Hill, de Noord-Ierse acteur die in de huid kroop van 'Master of Whisperers' Lord Varys.

Interview


In een recent interview met The Times kwam het slot van Game of Thrones ter sprake. ''Tot de laatste twee seizoenen had ik niets te klagen'', zei Hill. ''Maar ik voelde me gefrustreerd door de laatste twee seizoenen. Mijn personage wist altijd alles over iedereen, maar opeens was hij dat personage niet meer.''

Seizoenen zeven en acht stelden de acteur dus teleur. ''Het einde voelde afgeraffeld. Ik was ontroostbaar, maar inmiddels kan ik er mee leven.''

Behind the scenes


In een behind the scenes-fragment was vier jaar terug al te zien hoe de acteur reageerde op het einde van zijn personage toen de acteurs gezamenlijk het script voor het eerst lazen.Game of Thrones is te bekijken op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De Netflix top-10 is weer een actiethriller rijker
Films / Nieuws

De Netflix top-10 is weer een actiethriller rijker

Met de Poolse actiethriller "Operacja: Soulcatcher" hoopt Netflix op een nieuw succes, ondanks gemengde reviews.

Met opnieuw een Europese productie hoopt Netflix een nieuw succes te boeken met deze actiethriller. Voor nu weet de film een mooie zevende plek te bemachtigen in de Netflix Top 10.

Na het succes van de Franse hit AKA brengt Netflix ons nu meerdere Europese films. Sinds 2 augustus zie je nu de Poolse film Operacja: Soulcatcher. De film van van regisseur Daniel Markowicz weet het tot nu toe prima te doen.

Synopsis


Een militaire contractant is ingehuurd om een wapen in handen te krijgen dat mensen verandert in wrede moordenaars. Hij zint op wraak wanneer zijn broer slachtoffer wordt van het apparaat.

Magere scores tot zover


Ondanks dat de film populair is weet hij tot op heden niet hoger te scoren dan een 4.1/10 bij IMDb. "Soulcatcher is een slechte Netflix-streamingfilm. De hoofdrolspelers hebben weinig om mee te werken als het gaat om het script. De special effects zijn van slechte kwaliteit. Het plot is manipulatief en lui.", vertelt een van de critici op Rotten Tomatoes.

We zien bij Rotten Tomatoes nog geen score voor de film maar de eerste woorden zijn niet erg mals. "Soulcatcher wordt geplaagd door de meest amateuristische creatieve keuzes. Eigenlijk zijn het de acteurs die hun best doen om de kijkers ervan te overtuigen dat dit een missie is waar ze om moeten geven en dat ze deze helemaal tot het einde moeten bekijken.", weet een andere recensent te vertellen op de site.Cast


Ondanks dat men niet geheel te spreken is over de film, zijn ze wel enthousiast over de cast. In de film zien we Piotr Witkowski, Jacek Koman, Jacek Poniedzialek, Aleksandra Adamska en Mariusz Bonaszewski.

Netflix


Als je op zoek bent naar een avond lekker relaxed een film kijken zonder te veel verwachtingen en goede actie, schijn je bij de film dan toch wel aan het juiste adres te zijn. Kijk de film bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De volgende 'Netflix-killer': De NASA start een eigen gratis streamingservice
Series / Nieuws

De volgende 'Netflix-killer': De NASA start een eigen gratis streamingservice

Het Amerikaanse ruimtevaart-instituut gaat op avontuur, en wel in streaming-land.

De NASA is bij nagenoeg iedereen bekend als het onafhankelijke ruimtevaart-instituut in de VS. Men doet wetenschappelijk onderzoek naar ruimtevaart-technologie naast de daadwerkelijke ruimtemissies.

Op hun officiële website kondigde men onlangs aan een kosteloze streaming-service op te gaan zetten. Er komen apps voor zowel de iPhone als een Android toestel, daarnaast komen er apps voor de laptop maar ook voor bijvoorbeeld Apple TV.

Geen advertenties en voor het hele gezin


De naam van de streamer wordt NASA Plus. Het betreft een streamer zonder advertenties met content die geschikt is voor het hele gezin. Liefhebbers van alles wat met ruimtevaart te maken heeft kunnen in de toekomst dus programma's bekijken over missies maar ook bijvoorbeeld populair-wetenschappelijke programma's.

Woordvoerder Marc Etkind verklaarde het volgende: "Het nieuwe platform brengt de ruimte dichterbij. We willen de verhalen vertellen hoe NASA de ruimte verkent, de ontdekkingen die men doet, en de innovaties die dit uiteindelijk brengt". De officiële lanceringsdatum is nog niet bekend, maar de verwachting is dat dit in de loop van 2023 zal gebeuren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt Jaskier's favoriete boekmoment naar 'The Witcher' seizoen 4?
Series / Nieuws

Komt Jaskier's favoriete boekmoment naar 'The Witcher' seizoen 4?

De acteur hoopt dat een van zijn favoriete momenten uit de boeken het volgende seizoen haalt.

Naast de ongekende populariteit van acteur Henry Cavill als Geralt of Rivia in Netflix's The Witcher is acteur Joey Batey in zijn rol als Jaskier ook een enorme publiekslieveling. Gelukkig voor de fans is hij volgend seizoen gewoon weer te zien.

En in dat vierde seizoen hoopt de acteur dat een van zijn favoriete momenten uit de oorspronkelijke boeken van schrijver Andrzej Sapkowski, ook in de versie van Netflix zal verschijnen.

Geen vertrek Batey


In een interview werd Batey gevraagd naar de toekomst van The Witcher en wat hij nog hoopt tegen te komen. Hij vertelt in ieder geval blij te zijn dat Jaskier weer terugkeert en kijkt uit naar de zogenoemde 'Hanza'.

Hij vertelt er zelf over: "Ik ben gewoon blij dat Jaskier er nog steeds in zit. Er is een ding wat de 'Hanza' heet en waar ik erg naar uitkijk om te verkennen. Het is een soort van fan-favoriet moment denk ik."

Een groep met een missie


In de boeken van Sapkowski wordt de Hanza beschreven als een groep mensen uit de wereld van The Witcher die door Geralt wordt samengesteld en die samen op missie gaan om Ciri te redden.De Hanza bestaat uit de leden Milva, Cahir, Regis, Angoulême en Dandelion, oftewel Jaskier. De groep kan een belangrijke rol gaan spelen in seizoen vier, en fans hebben misschien al een aantal van deze leden in de serie kunnen ontdekken.

Bekende gezichten


Naast de populaire Jaskier is er namelijk al een lid van de Hanza bekend. In het derde seizoen werd het personage van Milva geïntroduceerd, als ze Geralt in het Brokilon-woud ontmoet. Zij wordt gespeeld door actrice Meng'er Zhang.Hoe de groep helden gestalte gaat krijgen in het vierde seizoen is nog even wachten. Kijk tot die tijd alle drie seizoenen van The Witcher op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze spectaculaire nieuwe actieserie stoot 'Yellowstone' van de troon
Series / Nieuws

Deze spectaculaire nieuwe actieserie stoot 'Yellowstone' van de troon

Taylor Sheridans westerndrama blijkt van de eerste plaats verdreven door een aparte kandidaat.

Sheridan lijkt in deze zichzelf als grootste concurrent te hebben. Deadline berichtte namelijk dat zijn hitserie Yellowstone, die in de VS op Paramount+ te streamen is, voorbijgestreefd is door Special Ops: Lioness. De laatstgenoemde is echter ook van de hand van Sheridan.

Deze actieserie, met in de hoofdrol Zoe Saldaña, gaat over een vrouwelijke CIA-medewerker in een speciale anti-terreur eenheid. Binnen de eerste 24 uur na de première blijkt Special Ops: Lioness meer uren gestreamd te zijn dan Yellowstone.

Niet te stuiten


Sheridan is duidelijk niet te stuiten in zijn opmars als tv-maker. Special Ops: Lioness gaat over Joe (Zoe Saldaña) die in de stevige Cruz (Laysla De Oliveira) een ideale medewerker vindt.

Het CIA-programma in kwestie brengt vrouwelijke agenten in de nabijheid van hooggeplaatste terroristen met als doel om deze uit te schakelen. Hiernaast moet Joe ook haar privé-leven in goede banen zien te leiden, wat niet altijd even makkelijk blijkt.

Overige spelers


Verder is Nicole Kidman te zien als Joe's leidinggevende Kaitlyn Meade. Michael Kelly en Jill Wagner zetten senior supervisor Byron en teamleider Bobby neer. Tot slot zal niemand minder dan Morgan Freeman zijn opwachting maken in de rol van Edwin Mullins.

Special Ops: Lioness wordt in Nederland tegen het einde van 2023 of aan het begin van 2024 op SkyShowtime verwacht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Regisseur 'The Witcher' verklaart Henry Cavills allerlaatste scène: "bewust opgebouwd"
Series / Nieuws

Regisseur 'The Witcher' verklaart Henry Cavills allerlaatste scène: "bewust opgebouwd"

Het derde seizoen heeft een insteek die past bij Cavills afscheid.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het langverwachte derde seizoen van The Witcher is inmiddels in zijn geheel te bekijken. Bola Ogun regisseerde de laatste twee afleveringen en hiermee het afscheid van Henry Cavill.

Na een stevig gevecht zien we Geralt vertrekken terwijl hij op zoek gaat naar Ciri (Freya Allen). De voice-over van Yennefer (Anya Chalotra) voegt een melancholieke lading toe aan deze scène. In een interview met Polygon licht Ogun toe dat het gehele derde seizoen hiernaartoe heeft gewerkt.

Emotioneler van toon


Volgens Ogun speelde er meer dan alleen Cavills afscheid, ook het verhaal zelf slaat een nieuwe richting in. Ogun: "Door de manier waarop het is geschreven, en de manier waarop het seizoen is opgebouwd krijg je het gevoel dat een hoofdstuk op zich wordt afgesloten. Er gebeurt niet alleen veel, er verandert ook ontzettend veel".

Volgens de regisseur is het derde seizoen hierdoor met opzet wat emotioneler van toon. "We wilden enerzijds duidelijk maken dat het verhaal verder gaat, maar ook dat een bepaalde fase voorgoed is afgesloten. Seizoen 3 is hiermee een lang, zacht afscheid geworden," besluit Ogun.

Je kunt The Witcher streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.