search
Deze misdadig goede actiefilm uit de jaren '00 kijk je bij Prime Video
Films / Video/clip/featurette

Deze misdadig goede actiefilm uit de jaren '00 kijk je bij Prime Video

Om je op weg te helpen in het grote aanbod van de verschillende streamingdiensten delen we graag een aantal kijktips met je. Nu hebben we een misdaad actiefilm gevonden die je zeker gezien moet hebben.

De goed scorende misdaad actiefilm uit 2000 duurt bijna tweeëneenhalf uur maar elke minuut is het waard. Kijk 'Traffic' bij Prime Video.

De film is geregisseerd door Steven Soderbergh, hij is niet alleen bekend van deze film maar ook van Insomnia, Ocean's Eight en No Sudden Move.

Synopsis


Robert Wakefield is pas aangesteld als hoofd van de narcoticabestrijding. Op een gegeven moment komt hij erachter dat zijn dochter met drugs aan het experimenteren is. Het duurt niet lang voor ze verslaafd is en in de problemen komt.

Net over de grens in Mexico probeert rechercheur Javier Rodriguez zijn werk te doen terwijl iedereen om hem heen zich laat omkopen. Ook komt huisvrouw Helena in beeld die ontdekt dat haar echtgenoot een drugshandelaar is.

Sterrencast


De film is niet alleen sterk in zijn verhaal maar ook als we naar de cast van de film kijken. We zien onder meer Michael Douglas, Benicio Del Toro, Catherine Zeta-Jones, Jacob Vargas, Tomas Milian en Don Cheadle.

trailer

Monumentaal


Traffic weet het op alle sites goed te doen. Op IMDb zien we een score van 7.6/10. Bij Rotten Tomatoes geven de critici de film 92% en het publiek een mooie 85%. "Hoewel het lang duurt, bouwt het langzaam op naar een monumentale finale met een onmiskenbaar gevoel van voldoening.", zegt een van de critici over de film.

"Een heel goede film die heel veel aspecten van de ‘war on drugs’ belicht en daarmee een compleet maar ook realistisch beeld geeft. Niet alle scènes zijn even sterk maar de meeste zijn dat wel hetgeen een spannende, beklemmende en indringende film oplevert.", zegt De filosoof op de site van MovieMeter. Daar scoort de film gemiddeld een 3.5/5.



Streamen


Na al deze lovende woorden over de film kunnen we je alleen maar aanraden om de film zelf een keer te gaan kijken. Stream de film bij Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen