search
Komt Idris Elba na de spannende finale van 'Hijack' terug in seizoen 2?
Series / Nieuws

Komt Idris Elba na de spannende finale van 'Hijack' terug in seizoen 2?

De acteur heeft voor een terugkeer in de serie wel een aantal voorwaarden.

De spannende serie Hijack van Apple TV+ heeft net het eerste seizoen afgerond en de producenten maken alvast de balans op. Voor fans het belangrijkst om te weten; komt acteur Idris Elba terug in een tweede seizoen?

De thriller met Elba in de hoofdrol als onderhandelaar Sam Nelson ging eind juni in première en is over het algemeen meer dan prima ontvangen. Op IMDb krijgt het een score van 7,7 en op Rotten Tomatoes scoort het een uitstekende 87%.

De slager die zijn eigen vlees keurt


In een interview werd uitvoerend producent Hakan Kousetta gevraagd naar de reacties die hij over de serie heeft ontvangen. Hij geeft aan dat de serie perfect is om te bingen, en dat de wekelijkse uitbreng uitstekend werkt om het gesprek over de serie gaande te houden.

Apple heeft flink in de buidel moeten tasten voor de productie. Er is voor de serie namelijk een nagenoeg complete replica gebouwd van een vliegtuig waarin alle gebeurtenissen van Hijack plaatsvinden.

De hamvraag: komt Elba terug?


Kousetta blijft er nog wat vaag over. Hij geeft in ieder geval aan dat hij het hoopt, maar we het nog moeten zien. Elba zelf staat ook wel positief tegenover een terugkomst, alleen is het voor hem wel de vraag in welke hoedanigheid.Hij vraagt zich namelijk af hoe Sam Nelson wederom in een dergelijke situatie terecht zou komen. Aangezien hij geen agent is, maar een simpele zakenman, komt hij niet geregeld terecht in gijzelingssituaties. Maar als het verhaal goed is, keert hij graag terug.

Waar gaat Hijack over?


In de spannende thriller van Apple TV+ speelt Elba de getalenteerde zakenman en onderhandelaar Sam Nelson. Hij moet zijn vaardigheden gebruiken om een vreedzaam einde te maken aan de kaping van een zeven uur durende vlucht van Dubai naar Londen.Kijk nu alle afleveringen van Hijack op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen