search
Intrigerend drama 'Gully' verovert Nederland: nu in Netflix Top-10
Films / Nieuws

Intrigerend drama 'Gully' verovert Nederland: nu in Netflix Top-10

Een van de toegevoegde films op Netflix deze maand is 'Gully'. De film weet bij Netflix een hoop kijkers te trekken want hij staat vandaag in Netflix Top 10 op de achtste plaats.

De film komt uit 2019 en wordt omschreven als thriller, drama en mysterieus. De film van regisseur Nabil Elderkin duurt nog net geen anderhalf uur.

Gully weet op Netflix veel kijkers te boeien. Als we kijken hoe de film het op andere sites doet, is het allemaal niet heel erg goed te noemen.

Scores


De film pakt op IMDb een toch wel erg lage score, een 2.5/10. De critici op Rotten Tomatoes weten de film ook een magere 25% te geven. Het publiek bij de site weet de film wel een goede 80% te scoren.

"Stream het voor het acteerwerk, wat geweldig is. Maar houd er rekening mee dat 'Gully' zijn ideeën over cyclisch geweld, generatie trauma en de genezende eigenschappen van vriendschap niet volledig kan verwezenlijken.", aldus een van de critici.

"Raakt kant nog wal deze film. De extreem lage scores op imdb zijn er wel wat over al hebben ze wel gelijk over bepaalde zaken dat wel. Vervelen deed de film op zich niet maar degene die bv uit de bak was die acteerde als een natte dweil, rampzalig.", weet Schumacher te vertellen over de film bij MovieMeter, daar scoort de film 2.11/5.



Drankmisbruik en moord


We volgen de drie tieners, Jessie, Calvin en Nicky door Los Angeles. Alledrie zijn ze slachtoffer van erg extreme kinderjaren en hebben ze een nare jeugd achter de rug.

Ze zitten met zichzelf in de knoop en als gevolg hiervan barsten ze op een nacht uit in een rel die leidt tot drugsmisbruik en moord.

In de film


De cast bestaat uit Kelvin Harrison Jr., Jacob Latimore, Charlie Plummer, John Corbett, Jonathan Majors, Amber Heard, Robin Givens en Terrence Howard.

Netflix


Stream de mysterieuze dramafilm Gully bij Netflix of voeg hem aan je watchlist toe voor later.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen