search
Marvel en McDonald's werken samen: Kun je straks een McLoki bestellen?
Series / Video/clip/featurette

Marvel en McDonald's werken samen: Kun je straks een McLoki bestellen?

De superhelden van Marvel maken nu ook hun intrede in de fastfoodindustrie.

Op sociale media lijkt een absurde samenwerking tot stand te zijn gekomen: McDonald's is namelijk aan het hinten naar een samenwerking met Marvel Studios voor de aankomende serie Loki. Is het straks tijd voor een vette McLoki bij de drive-in?

Op de setfoto's van Loki seizoen 2 was al te zien dat een deel van het verhaal zich zal afspelen in een retro-McDonald's uit de jaren zeventig. Nu gaat McDonald's dieper in op deze vreemde samenkomst van superhelden en fastfood.

Sociale media


Op X (voorheen Twitter) deelde de fastfoodketen een clip waarin meerdere referenties langskomen naar restaurant De Gouden Bogen in films en op televisie.


Als laatste referentie komt Loki langs, met vlak erna de aankondiging dat op 14 augustus de kijker wat groots te wachten staat.

Speciale saus


Ook heeft op TikTok een enthousiaste medewerker onthuld dat er binnenkort zoetzure saus met Loki-logo verkocht zal gaan worden.

@mo0nf0x new sauce alert. try the new Loki sweet and sour sauce at mcdonalds. it's for our new meals in August in honor of loki. #loki #lokiseries #marvelstudios #marvel #mcdonalds #augustmeal #manager #fypシ #fypage ♬ original sound - blossom

Vermoedelijk zal dit sausje een bijrolletje gaan krijgen in de aankomende superheldenserie op Disney+.

Release


De grappige marketingstunt lijkt te hinten naar een opmerkelijke samenwerking in de Marvel-serie, waar veel fans reikhalzend naar uitkijken.


Vanaf 6 oktober zal het tweede seizoen van Loki te streamen zijn. Bekijk het eerste seizoen (opnieuw) bij Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen