search
Deze 4 sterke internationale crimeseries zie je in september bij de NPO

Deze 4 sterke internationale crimeseries zie je in september bij de NPO

Heel Europa helpt een handje mee bij het nieuwe aanbod van de NPO.

Mitchell van Vuren
De maand september wordt een topmaand op NPO Plus, want er komen een heleboel sterke misdaadseries aan uit verschillende hoeken van Europa. Welke ervan ga jij sowieso kijken?

Dalgliesh seizoen 2 | KRO-NCRV | Vanaf 2 september wekelijks op NPO2, vanaf 24 augustus bingen op NPO PlusEngeland, jaren zeventig. Terwijl hij nog rouwt om de dood van zijn vrouw en zoontje, werkt Adam Dalgliesh als hoofdinspecteur voor Scotland Yard. De briljante en enigmatische speurder weet de ingewikkeldste moordzaken op te lossen.

Het eerste seizoen van de Britse detectiveserie is nu te vinden bij NPO Plus.The Sommerdahl Murders seizoen 4 | KRO-NCRV | Vanaf 2 september wekelijks op NPO 3, vanaf 31 augustus bingen op NPO PlusIn het Deense Helsingør lost de recherche diverse moordzaken op. Dan Sommerdahl heeft de leiding over de onderzoeken. Hij werkt nauw samen met zijn vrouw Marianne, die op het technisch laboratorium werkt, en met collega-rechercheur Flemming Top.

Eerdere seizoenen van de Deense serie zijn al te zien bij NPO Plus.Grace seizoen 2 | KRO-NCRV | Vanaf 30 september wekelijks op NPO2, bingen op NPO PlusHoofdinspecteur Roy Grace doet in de kustplaats Brighton zijn uiterste best om met behulp van zijn team uiteenlopende moordzaken op te lossen. Het kost nog wel eens moeite om werk en privé gescheiden te houden, wat voor zijn directe omgeving de nodige risico's oplevert.

Het eerste seizoen van de Britse politieserie is al te bekijken bij NPO Plus.Top Dog seizoen 2 | KRO-NCRV | Vanaf 30 september wekelijks op NPO3, bingen op NPO PlusAdvocaat Emily knokt om hogerop te komen, maar dat kost de nodige moeite. Teddy is net vrij uit de gevangenis en wil zijn oude leven voorgoed achter zich laten. Ze gaan allebei noodgedwongen op zoek naar de ontvoerde zoon van een steenrijke zakenman.

Het eerste seizoen van de Zweeds-Duitse misdaadserie kan nu al bekeken worden bij NPO Plus.

Aanbevolen artikelen