search
Nieuwe 'Ahsoka'-posters tonen de schurken: beste van 'Star Wars' op Disney+ tot op heden?
Series / Posters

Nieuwe 'Ahsoka'-posters tonen de schurken: beste van 'Star Wars' op Disney+ tot op heden?

De nieuwste posters van de langverwachte serie laten de tegenstanders van dichtbij zien.

De premièredatum van Ahsoka is over ongeveer twee weken, en een aantal indrukwekkende posters zijn vanaf nu online te bekijken. Dit is inclusief de verdachte en zelfs uitgesproken negatieve personages.

De onlangs overleden Ray Stevenson is te zien in zijn laatste rol als Baylon Skoll. Verder zien wij zijn padawan Sin Hati (Ivanna Sakhno) en de gevreesde Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto).

Weerzien met Spectre


Naast deze slechteriken zien we uiteraard ook de vertrouwde Spectre-gezichten. Voor de fans is het een weerzien met de hoofdpersonages uit Star Wars: Rebels, namelijk Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo) en Hera Syndulla (Mary Elizabeth Winstead). Zij binden de strijd aan tegen admiraal Thrawn (Lars Mikkelsen), wiens poster er om onbekende redenen niet tussen staat.

Aangezien Thrawn een nogal angstaanjagend personage is zou het zomaar kunnen dat zijn afwezigheid de dreiging alleen maar versterkt. Per slot van rekening is zijn gezicht in de trailer ook niet te zien.



Met het oog op de crossover-film van maker Dave Filoni, waarin de personages uit de diverse spin-offs bijeenkomen, staat ons ongetwijfeld een spectaculair nieuw Star Wars-verhaal te wachten.

Star Wars: Ahsoka is vanaf 23 augustus te zien op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen