search
Deze bloedmooie en begeerlijke ster uit 'Game of Thrones' heeft moeite om haar carrière verder uit te bouwen
Series / Nieuws

Deze bloedmooie en begeerlijke ster uit 'Game of Thrones' heeft moeite om haar carrière verder uit te bouwen

Emilia Clarke lijkt geen gelukkige hand te hebben om haar nieuwe projecten te kiezen.

Emilia Clarke schitterde in haar optreden als Daenerys Targaryen in Game of Thrones. Deze rol lanceerde haar in één keer als internationale superster. Toch lijkt ze na haar rol als 'Daenerys' niet helemaal verder door te kunnen breken.

Zij is gevraagd voor een aantal franchiseprojecten, die bepaald niet zijn verlopen. Het begon met Terminator Genisys, dat weliswaar geen complete flop was, maar wel vreselijke recensies ontving, getuige de 26%-score op Rotten Tomatoes.

Grote franchises


Na Terminator sloot Clarke zich aan bij de Star Wars-franchise in Solo: A Star Wars Story, die wel heel lauw werd ontvangen door de fans.
Vervolgens kreeg Emilia Clarke de kans om lid te worden van het Marvel Cinematic Universe in Secret Invasion, waar ze enthousiast op inging. Haar personage kreeg maar beperkte schermtijd om te schitteren, maar daarnaast was de ontvangst van Secret Invasion zeer teleurstellend.

Slechtste ooit


Hoewel de serie een veelbelovend en intrigerend uitgangspunt heeft, kreeg de laatste aflevering bijvoorbeeld de slechtste beoordeling die een Marvel-serie ooit gehad heeft op Rotten Tomatoes.

De combinatie grote franchise-projecten en Emilia Clarke lijkt tot dusver dus helaas nog geen gelukkige.Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen