search
Dit moet je zien: prachtige anekdote van 'Jack Ryan' over bezoekje aan zijn vrouw
Series / Nieuws

Dit moet je zien: prachtige anekdote van 'Jack Ryan' over bezoekje aan zijn vrouw

John Krasinski vertelt een mooie anekdote tijdens 'The Graham Norton Show'.

John Krasinski was recentelijk in The Graham Norton Show en vertelde daar een leuke anekdote over de Britse douanebeambten waar hij langs moest om het Verenigd Koninkrijk in te komen.

Krasinski is bekend van The Office US maar ook van Jack Ryan. Toen hij bij de douane aankwam werd hij herkend. "In het Verenigd Koninkrijk zijn de meeste mensen erg gastvrij... behalve de douanebeambten. Eén keer had ik pech en trof ik een man van ongeveer mijn leeftijd."

Wie ben je?


"Hij vroeg: 'Ben je een acteur?' Ik zei: 'Ja.' Hij vroeg: 'Waar herken ik je van?' En ik antwoordde: 'We hebben de Amerikaanse versie gemaakt van jullie Britse serie'". "Overtreding één!' deelde de douanebeambte met Krasinski.

Veel Britten zijn niet bepaald enthousiast over het feit dat Amerikanen hun series opnieuw maken. Toen de douanebeambte vroeg waarom hij het Verenigd Koninkrijk in wilde, gaf hij aan dat hij zijn vrouw wilde bezoeken. "Hij vroeg: 'Wat is haar naam?' En ik zei: 'Emily Blunt', terwijl hij iets opschreef, keek hij op en zie hij: 'Jij????!'."

De beelden


Niet een heel vriendelijke binnenkomst dus, maar Krasinski kon er de humor wel van in zien:




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen