search
Gruwelijke horrorfilm krijgt serie op televisie: geestenjagers jagen de stuipen op het lijf

Gruwelijke horrorfilm krijgt serie op televisie: geestenjagers jagen de stuipen op het lijf

Voor het eerst na ruimt twintig jaar krijgt dit verhaal een complete reboot.

Valeria Milić
De horrorflm Thir13een Ghosts uit 2001 vertelt het lugubere verhaal van weduwnaar Arthur die een huis erft van zijn oom, een spokenjager. Arthur zit financieel flink in de knel en gaat samen met zijn twee kinderen in dit aparte huis wonen, dat vrijwel volledig uit glas bestaat.

In dit huis blijken echter twaalf kwaadaardige geesten opgesloten te zitten. De tv-reboot zal naar verluidt uit dertien afleveringen bestaan waarbij in iedere aflevering op de achtergrond van een van de geesten wordt ingegaan.

Internationale weergave


Patrick Mediate (Primordial Pictures) en Aaron McLane (SFX supervisor, Fear the Walking Dead) hebben bericht dat zij met Dark Castle Entertainment in zee zijn gegaan. Ashley Robinson, producent van Fear the Walking Dead is ook bij het project betrokken.

De makers willen een bredere opzet voor de serie. Aan Dread Central vertellen zij het volgende: "Iedere cultuur ter wereld heeft zo zijn eigen spookverhalen. In deze reboot willen we een internationale weergave neerzetten. In 'Thir13een Ghosts' willen we voor iedere aflevering een eigen visuele weergave en telkens een andere regisseur". We houden jullie uiteraard op de hoogte van met betrekking tot het verdere verloop van dit project.

Aanbevolen artikelen