search
'The Last of Us'-ster Pedro Pascal bezoekt expositie over hemzelf en faalt
Series / Nieuws

'The Last of Us'-ster Pedro Pascal bezoekt expositie over hemzelf en faalt

De populariteit van de acteur is inmiddels zo groot dat men kunstexposities over hem maakt.

Hij rijgt het ene na het andere succes aan elkaar. Van de hoofdrol in Disney's The Mandalorian tot de hoofdrol in HBO's The Last of Us, Pedro Pascal is niet van het scherm weg te krijgen.

Al die populariteit heeft ervoor gezorgd dat mensen zowaar kunsttentoonstellingen over hem maken. Geïnteresseerd als hij was, heeft hij het alsnog voor elkaar gekregen om de galerij te bezoeken terwijl het gesloten was.

Dan maar een kiekje van buitenaf


In de galerij The Rhodes Gallery is momenteel een expositie te zien genaamd ADHD Hyper Fixation And Why It Looks Like I Love Pedro Pascal van kunstenares Heidi Gentle. Pascal besloot bij zijn ontdekking dat de galerie gesloten was, dan maar een foto te maken van buiten.

Een van de eigenaren van The Rhodes Gallery reageerde na het horen van het nieuws dat Pascal een vergeefs bezoek had gebracht met "We vinden het verschrikkelijk dat Pascal niet naar binnen kon. We zullen hem als excuus een cadeautje sturen."

Pascal gaat ondertussen door met hits scoren


Naast zijn indrukwekkende carrière op TV is Pascal momenteel ook bezig met de opnames van Gladiator 2, die tijdelijk stilliggen vanwege alle stakingen. Maar uiteraard kunnen fans hem ook weer zien als Joel in het tweede seizoen van The Last of Us.

Bekijk op instagram



Kijk nog eens alle afleveringen van The Last of Us op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen