search
Positieve geluiden over 'The Last of Us' seizoen 3: "de serie stopt niet bij seizoen 2"

Positieve geluiden over 'The Last of Us' seizoen 3: "de serie stopt niet bij seizoen 2"

Showrunner Craig Mazin heeft er, ondanks de stakingen, veel vertrouwen in.

Mitchell van Vuren
Craig Mazin, showrunner van de succesvolle HBO-serie The Last of Us, heeft hoopvolle hints gegeven over het doorgaan van het derde seizoen. Na de geweldige ontvangst van het eerste seizoen kon er weinig anders dan een tweede seizoen aankondigen, maar wat is de toekomst van de zombieserie daarna?

Te midden van aanhoudende stakingen in Hollywood zijn veel projecten op de schop. De toekomst van veel geliefde series staat op het spel, en de vraag is nu in welke mate ook The Last of Us zal worden getroffen door de conflicten tussen de studio's en de vakbonden.

Kijkcijfers


Hoewel de beslissing afhangt van de kijkcijfers, heeft Mazin tijdens een gesprek met Deadline zich positief uitgesproken over de toekomst van de show. Hij zei: "Het zal meer dan één seizoen zijn. Er is meer verhaal, dus deze show eindigt niet met seizoen 2, tenzij mensen het niet kijken en we geannuleerd worden."


Mede-showrunner en producent Neil Druckmann beaamde de voorbereidingen voor een derde seizoen. Een officiële aankondiging zit er helaas nog niet tussen, maar het duo lijkt vastbesloten om een meerjarige serie neer te zetten waar je 'u' tegen kan zeggen.

Extraatje


Mazin kon het niet laten om tijdens het interview ook een tipje van de sluier op te lichten over de getrouwheid van de televisieserie aan de oorspronkelijke videogame.Ondanks dat de makers op veel aspecten bijzonder trouw blijven aan hun bronmateriaal, beloofde Mazin ook om verrassingen toe te voegen aan de komende seizoenen om alle soorten kijkers te verbazen, inclusief de gamers van de oude garde.

Release


Aangezien HBO nog niks kan beloven, is er helaas ook nog geen officiële aankondiging voor het derde seizoen. Logischerwijs is een releasedatum dus nog lastig te prikken.

Bekijk The Last of Us op HBO Max.

Aanbevolen artikelen