search
Jim Carrey zette zichzelf compleet voor schut in deze absurde beelden uit 'In Living Color'

Jim Carrey zette zichzelf compleet voor schut in deze absurde beelden uit 'In Living Color'

Kan jij het fragment doorkomen zonder ook maar één moment te lachen?

Glenn Walsh
Vanaf het midden van de jaren 90 kon de wereld niet meer om de hilarische superster Jim Carrey heen. Kort daarvoor was hij al te zien in de komedieserie en sketchshow In Living Color.

In het segment Buffed, Beautiful and Bitchin' uit de serie speelt een jonge Jim Carrey de rol van Vera de Milo, een fitnessinstructrice die met weinig trots terugkijkt op haar vroegere, in de weg zittende, vrouwelijke vormen.

Carrey en de broertjes Wayans


Tussen 1990 en 1994 was In Living Color op de Amerikaanse tv te zien en introduceerde een aantal, nu zeer bekende, sterren. Zo kwam acteur Jamie Foxx weleens voorbij en werd de carrière van Jennifer Lopez gelanceerd.

De serie werd bedacht door Keenen Ivory Wayans, en zijn broers Marlon, Damon en Shawn waren ook geregeld te zien. Carrey kijkt nog altijd met trots en dankbaarheid terug dat hij als blanke acteur een plek kreeg in een serie die zich vooral op de Afro-Amerikaanse cultuur richtte.

Wereldwijde superster


Vrijwel direct na het einde van de serie schoot de carrière van Carrey naar ongekende hoogte. In het jaar 1994 alleen al was Carrey te zien in kaskrakers als The Mask, Dumb and Dumber en Ace Ventura: Pet Detective.Maar fans van het eerste uur zullen hem vast nog wel kennen als de absurde Vera de Milo. Kijk hierboven het bekende fragment. Nog eens een van zijn films zien? Stream bijvoorbeeld de film Ace Ventura: Pet Detective op Netflix.

Aanbevolen artikelen