search
Hoe is het nu met de grote held uit hitserie 'Lost' 'Jack Shephard'; in het echte leven helaas niet van onbesproken gedrag?
Series / Featured

Hoe is het nu met de grote held uit hitserie 'Lost' 'Jack Shephard'; in het echte leven helaas niet van onbesproken gedrag?

De rol van Jack Shephard in 'Lost' wordt gespeeld door acteur Matthew Fox.

In het begin van de jaren 2000 werd de televisiewereld opgeschud door de mysterieuze serie Lost. De serie die de flashbacks en flashforwards zo een beetje heeft uitgevonden. De hoofdrolspeler van de serie was Jack Shephard, gespeeld door Matthew Fox. Hoe is het tegenwoordig toch met deze acteur?

Dr. Jack Shephard, gespeeld door Matthew Fox, was een essentieel personage in Lost. Hij groeide al snel uit tot de leider van de overlevenden van de vliegtuigcrash op het mysterieuze eiland. Hij was als dokter niet alleen medisch bekwaam, maar was ook moedig en vastberaden. Een man die je graag naast je hebt als je met je vliegtuig op een eiland bent neergestort.

Matthew Fox


Matthew Fox is geboren op 14 juli 1966. Hij was al een bekend televisiegezicht voor zijn rol in Lost. Hij speelde hiervoor namelijk in de populaire serie Party of Five.

Na Lost nam Fox een pauze van de intensieve televisieproducties en concentreerde hij zich meer op filmprojecten. Hij speelde onder andere in films als Emperor, We are Marshall, Jane Tomahawk en Alex Cross.

Persoonlijk Leven


Fox is vader van twee kinderen en is getrouwd met de Italiaanse Margarita Ronchi. Privé is Fox niet van onbesproken gedrag. Zo plaatste zijn collega uit Lost Dominic Monaghan in 2012 een tweet waarin stond: "Fox slaat vrouwen. Geen geïsoleerde incidenten. Vaak voorkomend."

Fox heeft de beschuldigingen meerdere malen ontkend.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen