search
Eindelijk weer eens een 'Jurrasic World'-film op Netflix
Films / Nieuws

Eindelijk weer eens een 'Jurrasic World'-film op Netflix

De film 'Jurassic World: Fallen Kingdom' komt uit 2018 en is vanaf woensdag 16 augustus te streamen bij Netflix.

De film is geregisseerd door J.A. Bayona. Hij regisseerde nog twee afleveringen van The Rings of Power.

"'Jurassic World: Fallen Kingdom' is net als zijn voorganger een remix van eerdere films. Ditmaal wordt het minder op puur spektakel gegooid - buiten de vulkaanuitbarsting - en meer op een paar kleine scènes in de moderne wereld.", vertelt de recensent van Filmtotaal. Stream de film bij Netflix en kijk wat jij van de film vind.

Het verhaal


Het eiland Isla Nublar is overgenomen door de dinosaurussen. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen weer uit te sterven. Claire zet alles op alles om dit te voorkomen en probeert Owen over te halen om met haar mee te gaan.

Owen is vastbesloten om de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden om samen met de rest in veiligheid te brengen.

Cast


Terug in dit vervolg op Jurassic World uit 2015 zien we Chris Pratt en Bryce Dallas Howard. Verder wordt de cast versterkt door onder meer Rafe Spall, Justice Smith, Daniella Pineda, James Cromwell, Ted Levine en Toby Jones.Gewoon een keer kijken


De film heeft wisselende kritieken ontvangen de afgelopen jaren en heeft op IMDb een score van 6.1/10. Op Rotten Tomatoes weer de film een magere score te pakken van gemiddeld 48%. "Heel ver van 'Jurassic Park', maar voldoende genoeg om zichzelf te profileren als de meest plezierige van zijn voortzettingen.", volgens een van de critici.

"Pratt en Howard waren geweldige keuzes voor de originele reboot en ze bewijzen eens te meer waarom ze het verdienen om in deze blockbuster te spelen.", weet een van de andere critici bij Rotten Tomatoes te zeggen.

Kijken


Ja, de reacties op de film zijn wisselend. Maar als je fan bent van dino's, Chris Pratt of gewoon een goede actiefilm, moet je de film gewoon een keer gezien hebben. Stream de film bij Netflix vanaf woensdag 16 augustus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen