search
De scène uit 'Sex and the City' waar Sarah Jessica Parker zich nog altijd voor schaamt
Series / Nieuws

De scène uit 'Sex and the City' waar Sarah Jessica Parker zich nog altijd voor schaamt

Wij begrijpen niet precies waarom, want het was gewoon een geluidseffect.

HBO's Sex and the City werd gedragen door hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker, die Carrie speelde. Inmiddels kunnen we allemaal genieten van de sequel And just like that …. Parker geniet van het spelen van deze rol maar speelde in haar leven wel een hele ongemakkelijk scène als Carrie.

Sex and the City is behoorlijk baanbrekend geweest in de openhartige manier waarop er door vrouwen met seks en intimiteit werd omgegaan. De actrices moesten dus de nodige intieme scènes spelen en dat ging ze meestal prima af, behalve dan bij deze specifieke scène.

The Drought


In seizoen 1 van Sex and the City ging het mis in de aflevering The Drought. Carrie, is intiem met haar Mr. Big. Parker moest namelijk spelen dat Carrie midden in de scène een scheet liet. "'Het heette 'The Drought' en Carrie - zij, niet ik - liet een scheet. En zij bracht de rest van de aflevering door met proberen te doen alsof het nooit was gebeurd. Dat is het ergste dat ze me ooit hebben gevraagd", zei Parker.

Hoewel Parker zich schaamde voor deze verhaallijn, werd de aflevering juist daardoor legendarisch. Door te zien hoe Mr. Big Carrie daarmee plaagde tijdens de aflevering, bouwde de chemie tussen de personages op.

Geluidseffect


Parker liet overigens geen echte scheet op de set. In plaats daarvan werd een soort geluidseffect gebruikt. Sommige fans vragen zich dus ook af waarom de actrice het nog steeds niet lijkt te kunnen vergeten. Ze vinden dat ze juist trots moet zijn op deze bijzondere scène.

Bekijk op instagram


Kijk de serie hier op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen