search
'The Big Bang Theory' werd bijna gecanceld, maar werd gered door deze prachtige verschijning!
Series / Featured

'The Big Bang Theory' werd bijna gecanceld, maar werd gered door deze prachtige verschijning!

Kaley Cuoco zorgde met haar 'Penny' er uiteindelijk voor dat de serie kon worden uitgezonden.

Je kunt je bijna niet voorstellen dat The Big Bang Theory nooit op televisie zou zijn geweest. Toch scheelde dat maar weinig. CBS was bereid de hele boel te annuleren als er geen veranderingen in de opzet van de serie zouden plaatsvinden.

Het testpubliek was namelijk helemaal niet enthousiast over het personage Katie, gespeeld door Amanda Walsh. De verhaallijn met Katie werd niet positief ontvangen en de makers van de serie kregen te horen dat zij hier een verandering moesten aanbrengen en als dat niet zou bevallen dat de serie dan al voor de eerste uitzending gecanceld zou worden.

Herkansing


CBS Entertainment-voorzitter Nina Tassler hierover: "De pilot had veel sterke punten. Er waren echter delen van het script die niet goed uitpakten en we moesten een andere actrice casten. De maker Chuck Lorre is een uitzonderlijk talent. Hij had een geweldig concept en uitstekende chemie tussen de twee hoofdrolspelers. Dus ik vroeg hem of hij het nogmaals wilde proberen"

Katie werd vervangen door Penny en de rest is geschiedenis. Tassler bevestigde dat Kaley Cuoco de "magische touch" van de show was en dus niet Jim Parsons' Sheldon!

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Kijk hier naar The Big Bang Theory op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen