search
Tweede promo vrijgegeven van 'The Flash'

Tweede promo vrijgegeven van 'The Flash'

Het nieuwe seizoen komt er 'fast' aan op 6 oktober.

Michelle Iwema


Eerder deze week werd een eerste korte promo vrijgegeven voor het tweede seizoen van The CW's The Flash. Deze promo bracht ons nieuwe beelden van het seizoen, waaronder een eerste blik op schurk Atom Smasher. Nu is er ook een tweede promo vrijgegeven van de eerste aflevering, die je hierboven kunt bekijken.

Opnieuw gaat het om een hele korte promo, waarin niet veel van het verhaal wordt vrijgegeven. In seizoen 1 zagen we in ieder geval hoe ze Barry Allens aartsvijand Eobard Thawne (ook bekend als de Reverse Flash) wisten te verslaan. Maar nu wendt Team Flash zich tot de grote singulariteit die hoog boven Central City zweeft en alles op zijn pad opslokt. Barry rende met superheldensnelheid recht naar het centrum van de singulariteit.

De rol van Barry Allen / Flash wordt gespeeld door Grant Gustin. Hij maakte zijn tv- debuut in 2011 in de serie Glee, waarin hij de openlijk homoseksuele Sebastian Smythe speelde. In 2013 kreeg hij de rol van Barry Allen in Arrow, met initieel de bedoeling om een cross-over aflevering te maken voor een serie rond The Flash. Dat plan lieten de makers varen om de voorkeur te geven aan een aparte pilot. Initieel kreeg het eerste seizoen dertien afleveringen, maar dit werd al snel uitgebreid naar 23. Begin januari werd het tweede seizoen van de serie aangekondigd.Deze gaat op 6 oktober van start.

Aanbevolen artikelen