search
Eén verschrikkelijke aflevering veranderde de koers van gehele hitserie
Series / Nieuws

Eén verschrikkelijke aflevering veranderde de koers van gehele hitserie

Deze ene aflevering veranderde de loop van alle acht seizoenen. En gelukkig maar.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acht seizoenen en bijna 200 afleveringen lang moesten de zussen uit Charmed klaarstaan om de wereld te redden van het kwaad. Hoewel de serie voor velen heel nostalgisch is, was het niet altijd de beste.

In één van de eerste afleveringen van het eerste seizoen, "Dream Sorcerer" laat de serie helaas al haar zwakke kant zien.

Het grote probleem


In deze aflevering moet Prue (Shannon Doherty) het opnemen tegen de zogeheten Dream Sorcerer. De schurk blijkt een gehandicapte man te zijn die vrouwen vermoort die hem in hun droom afwijzen.

Het was net zo raar als het klinkt, maar het echte probleem zit in het b-plot. De jongere zusjes Piper (Holly Marie Combs) en Phoebe (Alyssa Milano) gebruiken hun krachten om mannen aan te trekken.



Geen persoonlijk gewin!


Elke Charmed-fan weet natuurlijk meteen wat hier fout aan is. De zussen mogen hun krachten niet gebruiken voor persoonlijk gewin. Blijkbaar wist de serie dat zelf nog niet in deze aflevering.

Gelukkig heeft Charmed meteen van deze fout geleerd, want in de volgende afleveringen is er een duidelijke afspraak gekomen over wanneer ze hun krachten wel of niet mogen gebruiken. Bovendien zaten er grote gevolgen aan het gebruiken van hun krachten voor persoonlijk gewin.

Bekijk hieronder de trailer van de reboot en stream de originele Charmed op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen