search
Seizoen 2 van deze Prime Video-hitserie verbetert haar beste aspect: de soundtrack
Series / Nieuws

Seizoen 2 van deze Prime Video-hitserie verbetert haar beste aspect: de soundtrack

Zonder de muziek zou The Summer I Turned Pretty niet zijn zoals het nu is.

Afgelopen zomer kwam The Summer I Turned Pretty uit en de soundtrack deed iedereen verbazen. Bijna iedere Swiftie was meteen fan van de serie, aangezien Taylors muziek gebruikt werd in de soundtrack.

The Summer I Turned Pretty is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenny Han en volgt Belly (Lola Tung) wanneer ze in een liefdesdriehoek komt met de broers Conrad (Christopher Briney) en Jeremiah (Gavin Casalegno).

De lyrics


Het is geen toeval dat er veel Taylor Swift in de soundtrack zat van seizoen 1, want Han liet weten dat ze naar haar nummers luisterde tijdens het schrijven om zo goed de emotie vast te kunnen leggen.



De muziek van Taylor Swift ondersteunde dan ook seizoen 1. Het was niet alleen een leuke soundtrack, maar de serie had Taylor nodig om impact te maken.

Seizoen 2 verandert alles


Ook in seizoen 2 is Taylor vaak genoeg te horen op de pijnlijke, vrolijke en intense momenten. Opnieuw laat The Summer I Turned Pretty zien hoe echt en persoonlijk de teksten van Taylor zijn, terwijl de muziek de serie nog emotioneler maken.

Bekijk hieronder de soundtrack en stream The Summer I Turned Pretty op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen