search
Martial arts-legende Bruce Lee krijgt een eigen anime-serie: eerste teaser nu te zien
Series / Trailer

Martial arts-legende Bruce Lee krijgt een eigen anime-serie: eerste teaser nu te zien

De dochter van de martial arts-legende bericht dat de serie momenteel in productie is.

Bruce Lee was bekend als gevechtssporter en als filmacteur. Hij overleed veel te vroeg op de leeftijd van 32 jaar. Hoewel dit inmiddels 40 jaar geleden is, is de belangstelling voor zijn leven en werk onverminderd gebleken.

Zijn dochter Shannon Lee heeft nu de spectaculaire anime-serie House of Lee aangekondigd. Deze gaat over een fictieve Bruce Lee die een team samenstelt om te voorkomen dat de wereld "in een te diepe duisternis valt".

Geweldig medium


House of Lee wordt geproduceerd door Shockunit Studios, die in Peking gevestigd zijn. Aan Deadline berichtte Lee dat het idee voor de serie gebaseerd is op een uitspraak van haar overleden vader.

Lee: "Hij zei ooit: 'Mensen die niet beseffen dat ze in duisternis ronddwalen zullen nooit geïnspireerd raken om het licht te zoeken'. Anime is een geweldig medium. De mogelijkheden voor fantasy, actie en cultuur zijn enorm, dus ik kijk er enorm naar uit".

Momenteel is alleen bekend dat House of Lee in de loop van 2024 te bekijken zal zijn. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen