search
Hoe is het tegenwoordig toch met 'Kate', de reden waarom iedereen dol was op de hitserie 'Lost'?
Series / Featured

Hoe is het tegenwoordig toch met 'Kate', de reden waarom iedereen dol was op de hitserie 'Lost'?

De rol van Kate Austen in 'Lost' werd gespeeld door Evangeline Lilly.

Lost was van 2004 tot en met 2010 één van de meest bekeken televisieseries. De serie liep zes seizoenen en ging over een groep mensen wier lijnvlucht crasht op een mysterieus en tropisch eiland. Eén van de hoofdrolspelers was Kate Austen, gespeeld door Evangeline Lilly.

Kate Austen is een complexe vrouw die in Lost betrokken is bij een reeks intrigerende verhaallijnen. Kate is één van de overlevenden van de vliegtuigcrash en haar karakter ontwikkelde zich gedurende de serie als een sterke en vastberaden persoonlijkheid.

Evangeline Lilly


Evangeline Lilly, geboren op 3 augustus 1979 in Canada, ontwikkelde al op jonge leeftijd een interesse in de wereld van de entertainment en begon haar carrière als model en later als actrice.

Naast haar rol in Lost heeft Lilly ook in andere series en films gespeeld. Ze had bijvoorbeeld een opmerkelijke rol als Tauriel in The Hobbit trilogie en speelde Hope van Dyne / The Wasp in de Marvel Cinematic Universe-films Ant-Man, Ant-Man and The Wasp en Ant-Man and The Wasp:Quantumania.

Persoonlijk leven


In 2003 trouwde ze met Murray Hone, maar dat huwelijk was van korte duur. Van 2004 tot en met 2009 had ze een relatie met Dominic Monaghan (ook uit Lost). Uiteindelijk heeft ze nu een relatie met Norman Kali, ze hebben samen 2 kinderen, die, vreemd genoeg, allebei Kahekili heten.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen