search
Deze actiefilm weet met veel geweld Netflix te veroveren
Films / Nieuws

Deze actiefilm weet met veel geweld Netflix te veroveren

'Once Upon A Time in Venice' is sinds kort te zien op Netflix. Er is dan ook massaal afgestemd op deze film. Hij pakt namelijk de vierde plek in de Netflix Top 10.

Netflix omschrijft deze actiefilm als meeslepend. Once Upon a Time in Venice heeft een speelduur van iets meer dan anderhalf uur. Mocht je hem nog niet gezien hebben, stream hem dan snel bij de dienst of kijk hem zeker later een keer.

Mark Cullen heeft de film geregisseerd. Voor hem was dit zijn eerste speelfilm die hij regisseerde. Hij heeft onder meer meegeschreven aan Cop Out en de serie Back in the Game.

In de film


In deze actiefilm met een goede dosis humor zien we Bruce Willis, John Goodman, Jason Momoa, Emily Robinson, Jessica Gomes, Famke Janssen en Myles Humphus.

Het verhaal


De doorgewinterde privédetective Steve Ford ziet zowel zijn privéleven als zijn professionele leven in elkaar storten als zijn geliefde hond Buddy wordt ontvoerd door een gevaarlijke bende.

Door een reeks bizarre gebeurtenissen voert Steve opdrachten uit voor de bende, terwijl hij wordt achtervolgd door twee wraakzuchtige Samoaanse broers, een woekeraar en enkele schimmige figuren. Hij zet alles op alles om herenigd te worden met zijn hond.



Vermakelijk en nooit saai


De film pakt op IMDb een erg matige score van 5.3/10. Bij MovieMeter pakt de film 2.6/5 en zegt kijker Branbants over de film, "Hilarische karakters gespeeld door John Goodman en Bruce Willis. De chemie maakt sfeer en de droge humor is zeer acceptabel. Het verhaal is vrij eenvoudig maar de diverse subplotjes maken het vrijwel nooit saai, in tegendeel zelfs. Prima tussendoortje, niet meer, niet minder.".

"Hilarische opdrachten volgen elkaar op, om weer op het rechte pad te komen. Luchtige film, met toch wel vermakelijke momenten.", zegt kijker Onceuponanytime bij MovieMeter.

Netflix


Stream Once Upon A Time in Venice nu bij Netflix of voeg hem toe aan je watchlist voor een ander moment.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen