search
Scifi-thriller met Scarlett Johansson stapt aanbod van Netflix binnen
Films / Nieuws

Scifi-thriller met Scarlett Johansson stapt aanbod van Netflix binnen

Vanaf donderdag 18 augustus kan je de film 'Lucy' streamen bij Netflix. De film uit 2014 duurt anderhalf uur en heeft een sterke cast.

De scifi-thriller van regisseur Luc Besson weet het redelijk te doen qua scores op de verschillende sites. Voeg de film alvast toe aan je watchlist, zodat je op 18 augustus meteen kunt kijken.

Besson heeft meer goede films op zijn naam staan, zoals The Fifth Element met onder andere Bruce Willis en films Léon en Nikita.

Cast


In de hoofdrol van Lucy zien we Scarlett Johansson. Naast haar zien we Morgan Freeman, Choi Min-sik, Amr Waked, Julian Rhind-Tutt, Lio Tipton en Jan Oliver Schroeder.

Futuristische wereld


In een futuristische wereld in 2069, beheerd door de maffia, drugsverslaafden, en corrupte politie, werkt Lucy. Zij werkt als drugskoerier voor de maffia.

De drugs die ze onbedoeld inneemt, komt in haar systeem terecht en verandert haar in iets bovenmenselijks. Ze neemt per direct alle kennis op, kan objecten verplaatsen met haar geest, en voelt geen pijn meer.



Verbluffende special effects


Bij de critici op Rotten Tomatoes scoort de film 67%, een van hen zegt het volgende over de film. "Scarlett Johansson berijdt een kinetische rush van evolutionaire sci-fi en meedogenloze actie…"

"De special effects zijn verbluffend en in een relatief korte speelduur gooit Besson alles uit de kast. Goede en leuke rol van Scarlett Johansson. Het verhaal is interessant, al slaat Besson tegen het einde wel een beetje door in zijn poging om "diepgang" in de film te brengen.", vertelt kijker John Barry op de site van MovieMeter. Daar pakt de film een score van 3.06/5.

Netflix


Mocht je zin hebben in een goede scifi-thriller, kijk dan vanaf donderdag 17 augustus Lucy bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen