search
De beste serie van dit moment kijk je op HBO Max
Series / Featured

De beste serie van dit moment kijk je op HBO Max

Regelmatig duidelijk er geweldige series op en de beste van dit moment vind je op HBO Max: seizoen 2 van Winning Time.

Met vele tv-zenders en streamingdiensten verschijnen er wekelijks nieuwe series en seizoenen. Maar welke serie is nu eigenlijk de beste om te kijken? Onze tip: start met Winning Time van HBO Max.

Dat de komedie/dramaserie, voluit Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, zo goed en erg vermakelijk is, komt mede doordat Adam McKay betrokken is en ook Max Borenstein heeft een belangrijke vinger in de pap.

Lakers


De serie draait om het wel en wee van de Amerikaanse basketbalclub Los Angeles Lakers, met spelers als Magic Johnson (Quincy Isaiah) en Kareem Abdul-Jabbar (Solomon Hughes). Ook Jerry Buss steelt de show, een geweldige rol van John C. Reilly.

En dan vergeten we nog de sterke rollen van Jason Clarke als Jerry West en Adrien Brody als Pat Riley. Ook zij zijn van de partij tijdens het eerste seizoen dat een komisch/dramatische blik geeft op het NBA-seizoen van 1979-1980.

Seizoen 2


Sinds begin deze maand is het tweede seizoen van Winning Time te zien op HBO Max. Dit seizoen richt zich op de jaren 1980 tot en met 1984. De rivaliteit met Boston Celtics en Larry Bird (Sean Patrick Small) speelt een belangrijke rol.



Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een fraaie 85 procent en het tweede seizoen staat zelfs op 87 procent. Misschien moet je een beetje van basketbal houden, dat is zeker.

Drie sterren


SerieTotaal-recensent Jip Strijbos had iets minder met het tweede seizoen, gezien zijn drie van de vijf sterren. Winning Time volg je nu op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Leuke serie?

  • ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen