search
Zelfs Fleetwood Mac rocklegende Stevie Nicks wil een tweede seizoen van deze serie
Series / Nieuws

Zelfs Fleetwood Mac rocklegende Stevie Nicks wil een tweede seizoen van deze serie

Stevie Nicks is helemaal fan geworden van Daisy Jones & The Six en hoopt op een tweede seizoen.

Wie fan is van Daisy Jones & The Six, is in goed gezelschap. Het blijkt namelijk dat niemand minder dan de frontvrouw van Fleetwood Mac, Stevie Nicks, ook fan is van de serie!

Daisy Jones & The Six volgt het tumulte verhaal van de band The Six die op tour gaat met de getalenteerde, maar losbandige Daisy Jones. Het verhaal is losjes gebaseerd op Fleetwood Mac, wat het nog leuker maakt dat Stevie Nicks groot fan is.

Groot fan


Nicks liet op haar Instagram weten dat ze Daisy Jones & The Six ondertussen al twee keer heeft gezien. Ze vond het ook een mooie kijk op haar eigen verhaal en had gewild dat Fleetwood Mac-toetsenist Christine McVie de serie had kunnen zien voor haar overlijden in november 2022.



Ze gaf eerlijk toe dat ze in het begin haar twijfels had, maar dat Riley Keough haar uiteindelijk helemaal inpakte. Ze eindigt haar bericht met de zin: "Hopelijk gaat het door…"

Seizoen 2?


Er zijn zeker ideeën en plannen voor een vervolg, maar niks is nog zeker. Maar laten we eerlijk zijn; Amazon kan na dit bericht van Stevie Nicks geen nee meer zeggen op een tweede seizoen.

Bekijk hieronder de post en stream Daisy Jones & The Six op Prime Video.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen