search
Lili Reinhart betreurt haar betrokkenheid bij 'Riverdale': "serie was een grap"
Series / Nieuws

Lili Reinhart betreurt haar betrokkenheid bij 'Riverdale': "serie was een grap"

Als ze de tijd terug kon draaien had Lili Reinhart zeker niet getekend voor de meer dan 100 afleveringen van Riverdale.

Op 26 januari 2017 was het eindelijk zover: Riverdale kwam uit met de eerste 13 afleveringen. Niemand had toen nog kunnen bedenken wat er allemaal in de rest van de serie zou gebeuren, maar misschien was het beter geweest als de acteurs dit wel wisten.

In het eerste seizoen was Riverdale een duistere kijk op de Archie Comics, maar latere seizoenen werden steeds vreemder totdat ze ronduit krankzinnig waren.

Lastige tijd


Nu het einde echt in zicht is, durft Lili Reinhart zich uit te spreken over haar ervaringen met Riverdale. De actrice vertelde aan Vulture dat de cast "blij is dat [ze] zeven jaar lang een consistente baan hebben gehad".

Daar houdt echter wel alles bij op. Er is namelijk heel veel kritiek gekomen op de serie en het was "echt niet makkelijk om te weten dat je het mikpunt van een grap bent", aldus Reinhart.

Veel te absurd


Reinhart vervolgt met de uitleg dat de cast van Riverdale echt acteurs wil zijn; iedereen wil "gepassioneerd" zijn over wat ze doen. Dat is erg lastig als je weet dat je niet serieus genomen wordt.

Bekijk hieronder een video over de cast en stream Riverdale op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen