Batman in 'Arrow'?

Stephen Amell heeft er over gesproken met DC Entertainment.

Bram de Groot, 24 augustus 2015 12:11

Tegenover Comicbook.com heeft Stephen Amell laten weten dat hij met DC Entertainment-baas Diane Nelson heeft gesproken over de komst van Batman in de superheldenserie Arrow. Voorlopig lijkt de kans klein dat dit gaat gebeuren.
"Ze willen de beste versie van alles maken en willen geen cross-overs forceren alleen maar om het te doen," aldus Amell tegenover Comicbook.com. Hij gaf toe dat het "taai" zou zijn om de Caped Crusader naar Star City te brengen. "Ezra Miller gaat The Flash spelen in de cinematic universe, dus ik zie geen reden waarom wij niet onze eigen Bruce Wayne zouden kunnen hebben. Maar dat is mijn mening en misschien niet die van DC, en zij zijn de baas."

En zien we (Green) Arrow eventueel in de DC Extended Universe-films? Amell: "Als ik met mensen spreek, dan is het van, 'Dit is een evoluerend proces'. En er zijn absoluut geen contractuele en/of creatieve barrières tussen mij en het spelen in een film, één van de DC-films."

Uiteraard heeft (een nog erg jonge) Bruce Wayne al een rol in een andere superheldenserie, Gotham van FOX.

Bron: Comicbook.com

Lees meer over: constantine, 2015, tv serie, seizoen 2, pilot, john constantine, vertigo, dc comics, lucy Griffiths, liv, demonen, matt ryan, nbc, afleveringen, syfy, Daniel Cerone, arrow, Stephen Amell, batman

Informatie over de serie: Constantine

Populair nieuws