search
'Full House'- cast niet te spreken over Lifetime film
Series / Nieuws

'Full House'- cast niet te spreken over Lifetime film

Film over het drama achter de schermen werd gisteren uitgezonden en zorgde voor flink wat tweets van de cast.

Lifetime heeft een aantal tv- films gemaakt, waarin uit de doeken wordt gedaan welk drama zich achter de schermen van geliefde gouden oude series afspeelde. Gisteren viel de beurt aan Full House, de geliefde jaren tachtig en negentig serie rond de familie Tanner. Veel van de castleden spraken zich uit op Twitter tijdens de uitzending van de Unauthorized Full House Story en de meeste waren er niet over te spreken.


Candace Cameron Bure, die de rol van D.J. Tanner speelde, tweette slechts: So bad. Just so bad.. Ze retweette ook Andrea Barber, die de rol van D.J.'s vriendin Kimmy speelde toen die grapte: So anything good on TV tonight.

De uitzending had qua timing niet actueler kunnen zijn, aangezien de serie binnenkort op Netflix terugkeert onder de titel Fuller House. Jeff Franklin, de maker van zowel Full House als Fuller House, deelde op Twitter ook zijn mening: About that lifetime movie. Not so good. And for the record, I never had a fight with Bob Saget. But at least they spelled our names right!

De enige die niet cynisch reageerde, was John Stamos. Hij stak de acteur die hem in de serie speelde voort de uitzending een hart onder de riem: Good luck tonight @JMichaelGaston - Hope you have as much fun being me as I do.

Hoewel van tevoren werd gezegd, dat de film allemaal smeuïge dingen uit de doeken zou doen, viel dat volgens de recensies mee en wat het vooral behoorlijk saai. Het positieve daaraan was volgens de critici, dat het de herinneringen aan de leuke serie van vroeger niet verpestte. Dat is maar goed ook want de opnames van Fuller House gaan binnenkort van start en deze spin-off zal volgend jaar beschikbaar worden gemaakt op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen