search
Alle sterren van 'Friends' zoenden elkaar in de serie, behalve deze twee!
Series / Nieuws

Alle sterren van 'Friends' zoenden elkaar in de serie, behalve deze twee!

Er wordt veel gezoend in 'Friends', alleen niet door deze twee. Althans niet met elkaar!

De serie Friends was een enorme hit. De serie draaide om de meestal komische taferelen in een Amerikaanse vriendengroep, regelmatig aangevuld met romantiek en drama.

Grappig om te weten is dat alle hoofdrolspelers wel eens met elkaar gekust hebben, behalve een koppel! Kun jij raden welk koppel dat is?

Chandler


Chandler slaagde er bijvoorbeeld in om alle drie de dames in één aflevering te kussen terwijl hij zijn nieuwe relatie met Monica probeerde te verbergen: nadat hij haar per ongeluk had gekust in het bijzijn van hun vrienden, deed hij alsof het zijn nieuwe traditie was, en kuste hij Phoebe en Rachel ook. Door de jaren heen deelde hij ook gebroederlijke kussen met zijn vrienden Ross en Joey.

Veel mensen zullen wellicht aan Monica en Ross denken als duo dat nooit zoende, maar ook dat is niet juist. Ook zij deelden per ongeluk een kus in één van de feestjes in Friends.

Monica en Phoebe


Het juiste antwoord is: Monica en Phoebe. Ondanks dat ze goede vrienden waren, kusten zij elkaar nooit. Phoebe is in de serie nogal knuffelig, in zoverre erg verrassend dat zij juist degene is die haar vriendin Monica nooit een kus gaf.

Kijk de Friends-avonturen terug op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen