search
Pakkende thriller uit 2017 schiet het aanbod van Netflix in
Films / Nieuws

Pakkende thriller uit 2017 schiet het aanbod van Netflix in

Vanaf dinsdag 22 augustus voegt Netflix de thriller 'American Assassin' toe aan het aanbod. Kijk hem vanaf die dag bij de streamer.

De film van regisseur Michael Cuesta komt uit het jaar 2017 en heeft een speelduur van een uur en eenenvijftig minuten.

Regisseur Cuesta is ook wel bekend van de films Tell-Tale en Roadie. Ook regisseert hij een aflevering van de serie Daredevil: Born Again welke vanaf 2024 te zien is.

In de film


De cast van de film bestaat onder andere uit Dylan O'Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Taylor Kitsch, Charlotte Vega, Chris Webber en Buster Reeves.

Synopsis


Koude Oorlog-veteraan Stan Hurley neemt CIA-rekruut Mitch Rapp onder zijn hoede. Ze worden door de adjunct directeur van de CIA aangesteld om een golf van ogenschijnlijk willekeurige aanvallen op zowel militaire als civiele doelwitten te onderzoeken.

Ze ontdekken een patroon in het geweld en gaan op een gezamenlijke missie. Het tegenhouden van een dodelijke Turkse agent en zijn intentie om een wereldoorlog in het Midden-Oosten te starten.



Grote meevaller


De film weet een score van 6.2/10 te pakken op IMDb. De critici op Rotten Tomatoes zijn met 34% niet heel erg te spreken over de film. Bij het publiek doet de film het beter met 60%. "'American Assassin' vindt het wiel niet opnieuw uit, maar dankzij een beetje gelukkige chemie blaast het wel een zeer gewaardeerd leven in het spionagethrillerspel.", aldus een van de critici die wel te spreken is over de film.

"Ik had weinig verwacht van deze film, maar toch was dit een grote meevaller. Misschien omdat de regisseur is begonnen met arthouse producties. Die moet ik ook maar eens gaan opsnorren." vertelt een van de kijkers bij MovieMeter. Daar pakt de film een score van 3.1/5.





Netflix


Als je American Assassin nog niet gezien hebt, dan kan je hem streamen vanaf dinsdag 22 augustus bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen