search
'Better Call Saul'-ster zou geliefd personage zo weer opnieuw spelen
Series / Nieuws

'Better Call Saul'-ster zou geliefd personage zo weer opnieuw spelen

Rhea Seehorn zou graag ooit nog eens terugkeren naar het Better Call Saul-universum om het geliefde personage Kim Wexler te spelen.

Het is alweer een jaar geleden sinds de laatste aflevering van Better Call Saul op Netflix verscheen. Gaan we ooit nog terugkeren naar het Breaking Bad-universum, of zitten de acteurs daar niet op te wachten?

Better Call Saul is natuurlijk al een spin-off, maar het zou niet de eerste keer zijn dat er van een spin-off nóg een spin-off wordt gemaakt. Eén actrice zou in ieder geval wel open staan voor een terugkeer.

Rhea Seehorn in Better Call Saul


Rhea Seehorn, die Kim Wexler speelde in Better Call Saul, sprak onlangs met The Hollywood Reporter over het personage dat ze nooit meer zal vergeten.

"Ik denk niet dat ik haar ooit zal vergeten. Ik hoop dat er op een dag een gelegenheid is om deze personages opnieuw te bezoeken. Eén personage spelen in de loop van zeven jaar, en de enorme kans op evolutie en groei die ze mogelijk maakten voor ons om te spelen - ze voelt erg driedimensionaal aan als mens voor mij. Er zijn delen van haar waar ik, als acteur en als mens, nog steeds van probeer te leren, maar het lukt me niet helemaal."

"Ik wil geen pokerface hebben zoals zij. Ik wil niet zenuwachtig stiltes vullen. Het was heel zinvol voor mij om fans te ontmoeten voor wie Kim zoveel betekende en voor mij om te beseffen dat [de kijkers] vaak haar grootste vertrouwelingen zijn in scènes, omdat ze andere mensen in de kamer niet laat weten wat ze denkt."



De toekomst van Breaking Bad


Moet de Breaking Bad-franchise verder gaan? Veel prequels weten de kwaliteit van het origineel niet te evenaren, maar met Better Call Saul en de sequelfilm El Camino hebben Vince Gilligan en de rest bewezen dat het wel mogelijk is.

Voor nu lijkt de Breaking Bad-franchise echter klaar te zijn. Gilligan werkt aan een ander, volledig ongerelateerd project waar we allemaal ontzettend naar uit kijken.

En wat betreft Rhea Seehorn, haar uitstekende kwaliteiten als actrice kan ze vast ook in een andere film of serie toepassen.

Bekijk Better Call Saul nu op Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen