search
Duik in de digitale wereld met deze mysterieuze thriller op Netflix
Films / Nieuws

Duik in de digitale wereld met deze mysterieuze thriller op Netflix

Vanaf woensdag 23 augustus kan je de mysterieuze thriller 'Missing' streamen bij Netflix. Voeg hem alvast toe aan je watchlist zodat je woensdag gelijk kan gaan kijken.

De film van regisseur Nicholas D. Johnson en regisseur Will Merrick weet op IMDb een mooie score neer te zetten van 7.1/10.

Regisseur Johnson is ook wel bekend van zijn werk aan Run en Hold On. Merrick heeft met Missing zijn eerste speelfilm op zijn naam gezet.

Missing


Als June's moeder samen met haar nieuwe vriend tijdens een vakantie in Colombia spoorloos verdwijnt, gaat June op zoek naar antwoorden. De internationale bureaucratie maakt dit echter onmogelijk en ze krijgt niet veel medewerking.

Vanuit Los Angeles maakt ze creatief gebruik van de moderne technologie om haar moeder te vinden. Dit digitale werk levert haar alleen meer vragen op dan antwoorden en zo blijkt haar moeder heel veel geheimen te hebben. June beseft dat niet alleen haar moeder, maar zij zelf misschien ook wel gevaar loopt.

Cast


In de film zien we Storm Reid, Nia Long, Joaquim de Almeida, Tim Griffin, Ken Leung, Amy Landecker, Megan Suri, Lisa Yamada en Jameel Shivji.Boeiend en spannend


Op de site van Rotten Tomatoes weet de film bij de critici 88% te pakken en bij het publiek 90%. "Het is verrassend hoeveel spanning er kan ontstaan ​​als alle actie zich in de cyberwereld afspeelt.", vertelt een van de critici.

"Vond deze wel beduidend boeiender en spannender dan 'Searching' uit 2018. Ik zat ik echt vrijwel ganse tijd aan het scherm gekluisterd.", aldus kijker umbra bij MovieMeter. Daar scoort de film 3.29/5. Kijker M013 zegt, "Hele leuke vermakelijke film met voldoende tempo en een toch nog redelijk verrassend einde."

Netflix


Vanaf woensdag 23 augustus kan je deze mysterieuze thriller zelf gaan streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen